Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.06.27

Kisállatkereskedés, tréning, kaszinó online és más internetes üzleti lehetőségek

Az online kereskedelmi üzletág hatalmas előretörést él meg az utóbbi évek során. Ennek magyarázata egyszerű. Online üzletekben kényelmesebben, gyorsabban, egyszerűbben tudunk vásárolni, nagyobb a választék és persze a szabályozásnak köszönhetően, ha valami nem tetszik, nem jó a mérete, akkor vissza is tudjuk váltani. 

 

Az utóbbi években az online szolgáltatási ipar egyre nagyobb részesedést szerzett. A kaszinó online változatai több száz millió játékost vonzanak, Magyarországon is nagyon népszerűek, erről te is meggyőződhetsz, ha ellátogatsz erre az oldalra: https://wazamba.com/hu/. Persze nem csak a kaszinó online oldalak dicsekedhetnek növekedéssel, a webshopok, tréningek, továbbtanulási lehetőségeket kínáló oldalak mind egyre népszerűbbek.

 

 

online-vasarlas.jpg

(Fotó: Pixabay/Preis _ King)

 

 

A hivatalos üzleti adatok arról tanúskodnak, hogy Kínában az e-kereskedelem népszerűsége olyannyira megnőtt, hogy tavaly, a világon elsőként ebben az országon a részaránya átlépte az 50%-ot. Ez annyit jelent, hogy a kínaiak többet vásárolnak online, mint hagyományos üzletekben. Magyarországon jelenleg ez az arány ugyan csak 10% körül van, de az előrejelzések szerint ez a szám évről-évre nagyobb lesz.

 

Ez pedig azt jelenti, hogy folyamatosan nagyobb és nagyobb üzleti lehetőséget jelent az online világban vállalkozást indítani. Ez pedig nem csak a már említett kaszinó online platform lehet, hanem számos egyéb területen vannak nagyszerű lehetőségek, a folytatásban nézzük meg, melyek jelenleg a legjobbak. 

 

Ha minimális tőkével rendelkezel egy új online vállalkozás indításához, akkor a varázsszó a dropshipping. Ez a kereskedelmi modell azt jelenti, hogy az értékesítést végző fél nem rendelkezik raktárkészlettel, hanem minden alkalommal, amikor rendelnek tőle valamilyen terméket, azt megvásárolja egy harmadik féltől és eladja a vevőnek. Vagyis, úgy kereskedik termékekkel, hogy nem is találkozik velük.

 

Vagyis, ha minimális tőkével rendelkezel, vagy problémát jelent a készlet tárolása, a dropshipping egy remek lehetőség lehet számodra. 

 

Külföldön már hatalmas népszerűségnek örvendenek a kisállat-kereskedések online változatai. Nálunk is egyre többen vannak, akik kényezteti házi kedvenceiket, minden jóval szeretnék őket ellátni. Ezért, ha kedveled az állatokat, értesz az ilyesmihez, netán már dolgoztál is hasonló boltban, egy ilyen profilú online shop indítása is remek üzleti lehetőség lehet, főleg, hogy Magyarországon még nincs belőle sok. 

De persze, ha inkább a szolgáltatások piaca vonz, a hirdetés optimalizálás is egy jól jövedelmező üzlet lehet számodra. Ha ismered az olyan technikákat, mint a Keyword Advertising vagy más hasonló, akkor segíthetsz az ügyfeleknek stratégiai fontosságú hirdetések létrehozásában, amelyek növelhetik eladásaikat. 

 

Ugyanez vonatkozik a SEO-ra is. Azt mondhatjuk, hogy ez a jövő üzletága. Ha jó vagy a keresőoptimalizálásban, vagy érdekel ez a téma, érdemes beleásni magadat, ugyanis ez egy keresett szolgáltatás. Mindenki szeretné, ha a Google-ban minél magasabban jelennének meg a rá vonatkozó találatok, hirdetés nélkül, úgyhogy ezzel a tudással bármikor sikeres lehetsz.