Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.15

Kicsiből óriások - a felfújható matrac és vendégágy

Akár több felnőtt és gyerek számára biztosíthat kényelmes éjszakai pihenést. Számos méretben elérhető. Egyszerű felállítani, majd elpakolni, és kis helyen tárolható. Mi ez? Hát persze, hogy a felfújható matrac vagy vendégágy!

Elpakolva kicsi, felfújva pedig már óriási. Nem csak a mérete, hanem a segítsége is hatalmas. Azért hasznos segítőink, mert rengeteg helyzetben használhatjuk ezeket a kényelmes fekhelyeket. Mikor kempingezni utazik a család, vagy ha hirtelen több vendég érkezik, mint ahány hagyományos fekhelyet biztosítani tudunk számukra. Vagy csak egyszerűen a kertben vagy a medence mellett a napozáshoz vagy egy kellemes délutáni szunyókáláshoz az árnyékban. 

 

felfujhato-agy-matrac.png

 

A felfújható ágy és matrac előnyei

 

Nagy népszerűségüket nem csupán egyre kényelmesebb kialakításuknak köszönhetik ezek a felfújható ágyak és matracok. Egyszerű őket használni és tárolni. Ugyanilyen egyszerű szállítani is őket, nem foglalnak sok helyet és nem nehezek. Sok változatuk már önfelfújó, azaz kiterítés után szinte pillanatok alatt használható állapotba hozzák magukat. Ám a nem önfelfújó matracokhoz is csak egy pumpa szükséges, és azok is gyorsan használatra alkalmasak.

Már puha bevonatú matracváltozatok is kaphatók, és léteznek szálerősítéssel ellátott modellek is. Ezek már nagyon is hasonlítanak az igazi ágyakhoz, sokkal nagyobb komfortérzetet biztosítanak. Igazi ágy helyett is használhatók, ha a sors úgy hozza. A Medence Óriásnál kapható felfújható ágy és matrac ráadásul már dupla méretben is elérhető. 

 

Pikk-pakk és használatra kész

 

Egyáltalán nem nehéz a matrac vagy ágy felállítása és felfújása. A jó minőségű, beépített pumpával rendelkező „önfelfújó” típusokat a kiterítés után csak be kell dugni a konnektorba. Bekapcsolását követően a matrac igen hamar használatra kész.

A Medence Óriás webáruházban kapható „sima” felfújható ágyakhoz és matracokhoz csak egy megbízható automata pumpa kell, amellyel gyorsan és egyszerűen felfújhatók e kényelmes, jó minőségű termékek. 

 

Vigyázzunk rájuk!

 

Érdemes néhány óvintézkedést tenni, hogy sokáig gondtalanul használhassuk ezeket az igazán hasznos termékeket. Kerüljük az éles tárgyak használatát rajtuk (olló, bicska, kés), és a háziállatokat se engedjük rájuk. Karmuk vagy körmük felsértheti anyagukat, és ekkor könnyen elillan belőlük a levegő. A cigarettázás is veszélyes lehet úgy, mint a grillező közelében az esetlegesen ráhulló parázs. Tartsuk a tüzes helyektől is távolabb!

Nem érdemes hosszan UV-fény hatásának kitenni, mert az anyagát öregítheti. Napozás után mihamarabb tegyük árnyékba!

Nem ugrálásra tervezték, rongálhatja is. Mindenképp fagymentes helyen pihentessük, ha nincs éppen szükségünk rájuk!

Ha megkedveltük a felfújható termékeket, akkor akár a felfújható foteleket is érdemes kipróbálni. A Medence Óriás weboldalán számos remek minőségű, felfújható modell gazdag választékából szemezgethet minden érdeklődő.