Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.08.25

Induljon zökkenőmentesen az iskola, szerezze be könnyen a szükséges írószereket!

A nyár végén a szülőknek is fel van adva a lecke, hiszen az iskolakezdéssel rengeteg feladatot kapnak, amelyet a gyermek sikeressége és eredményes iskolába járása érdekében el kell végezni.

 

Ilyen az augusztusi nagybevásárlás, amikor is minden olyan lényeges iskolai felszerelést be kell szereznie, amely az adott évfolyam számára nélkülözhetetlen. 

 

 

iroszer.jpg

 

 

Ekkor gondoskodnia kell az ergonomikusan kialakított iskolatáskáról, a változatos írószerekről, a számtalan füzetről, a borítókról, a tolltartókról és egyéb szükséges felszerelésekről egyaránt. A legideálisabb, ha keres egy megbízható és minőségi termékekkel rendelkező webshopot, majd sorban állás és várakozás, üzletek közötti ingázás helyett egyszerűen és gyorsan, egy helyről beszerzi a szükséges eszközöket. 

 

Hol érdemes vásárolnia?

 

Amennyiben egy megbízható és kifejezetten széles választékkal rendelkező üzletet keres, akkor ismerkedjen meg a BestMarkttal, amely nem csak személyesen, de online is kiszolgálja a vásárlóközönséget. Így gyorsan, könnyen és minden kellemetlenség, valamint felesleges stresszforrás nélkül beszerezheti az iskolakezdéshez szükséges eszközöket.

 

Egy ilyen lehetőséggel leveheti a válláról a terhet, és gyermekeivel együtt válogathatja össze az iskolai felszerelést. Mivel mindent megtalál egy helyen, így nem kell sokáig keresgélnie. Legyen szó színes vagy grafitceruzákról, filcekről, sorkiemelőkről, hibajavítókról, hegyezőkről vagy írószer utántöltőkről és tollbetétekről, semmit sem kell nélkülöznie.

 

A leglényegesebb íróeszközök: grafit- és színes ceruzák

 

A grafit- és színes ceruzák nélkülözhetetlenek minden korosztály számára, hiszen míg alsó tagozatban leginkább ezeket az írószereket használják, addig csupán felső tagozatban jönnek be a tollak és a filcek.

 

A grafitceruzák tekintetében az sem mindegy, hogy milyen keménységű, azaz milyen erősségű nyomot hagy maga után a hegy. Sok pedagógus ezt a lényeges tulajdonságot is megadja, így könnyen kiválaszthatja azt, amire a gyereknek éppenséggel szüksége van. 

 

Bizonyára Ön is ismeri a magas minőséget és kiváló élményt biztosító márkákat, mint a Stabilo, a Staedtler, a Pelikan, a Faber-Castell, amelyek jóval magasabb árkategóriába tartoznak hagyományos társaikkal szemben, azonban nem törnek könnyen, így sokkal hosszabb élettartammal is rendelkeznek.

 

A színek sem másodlagosak, hiszen ezen márkák által az erőteljes és élettel teli színek alapvetőek. A gyerekek imádják a színes ceruzákat, filctollakat és csillogó tollakat egyaránt. Ugyan az utóbbiak nem minden esetben tartoznak bele az iskolai követelményrendszerbe, mégis meglepheti vele első napjukon a gyerekeket.