Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.24

Erkélyajtó - milyet érdemes választani?

Egész biztos mindenkinek jól esik, ha a munka után végre hazaérhet az otthonába, és pihenhet, valamint együtt tudja tölteni az időt a szeretteivel! Érdemes nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy az otthonunk minden szempontból a mi kényelmünket szolgálja, így nem csak a belső terek kialakítása lehet kiemelten fontos, de az is lényeges, hogy a megfelelő nyílászárókat válasszuk az ingatlanunk számára. Leginkább talán a téli időszakban tapasztalhatjuk meg azt, milyen központi kérdések az olyan ablakok, amik jól hőszigetelnek, hiszen hiába fűtünk, ha az ablakok gyenge pontok ilyen téren, és a meleg kiszökik rajtuk. Ez nem csak kényelmi szempontból bosszantó, mivel fázhatunk odabent, de fűtésszámlánkon is éreztető lesz!

 

erkelyajto.jpg

 

Nem elég azonban az, ha az ablakainkat cseréljük le! Amennyiben van teraszunk, úgy a régi erkélyajtót is újra kell cserélni. Igen ám, de milyen erkélyajtót érdemes vásárolni? Manapság a műanyag vagy fa anyag lehet a legjobb választás akkor, ha teraszajtóról van szó! Abban az esetben, ha a fenti linkre kattint, a VEKA ablakprofilt gyártó cég oldalára juthat el, ahol utána tud járni annak, hogy milyen előnyökkel jár, ha régi erkélyajtaját a náluk kapható nyílászárókra cseréli le. Egyrészről nem csak hőszigetelésben nyújtják ezek a műanyag erkélyajtók a maximumot, de hangszigetelésben is támaszkodni lehet rájuk. A nagyobb üvegfelületről gyakran gondolják úgy az emberek, hogy egész biztos nagy hőveszteséget is jelentenek. A VEKA innovatív energiamegtakarító rendszerének köszönhetően viszont, mivel kiválóan hőszigetel, akár fűtési energiát és pénzt is sikerülhet spórolni.

 

Ezeket a tolóajtó rendszereket egyedi elképzelések alapján is meg lehet rendelni, sőt kedvenc színárnyalatunkat is viszont láthatjuk majd a végeredményben, legyen szó fa árnyalatokról, vagy akár egészen különleges színvilágról. Egy ilyen tolóajtós rendszer minden otthon dísze lesz! Fontos elmondani azt is, hogy a VEKA nyílászárók tökéletesen sima profilfelületüknek hála rendkívül könnyen tisztántarthatóak, és a műanyag részeket sem kell majd újrafesteni vagy újralakkozni. Ez azért nem egy hátrány, ugye?

 

Ezek természetesen csak a legfontosabb tudnivalók az erkélyajtóikról, ám érdemes ellátogatni az oldalukra akkor, ha komolyabban érdeklődik az itt olvasottaknak köszönhetően a VEKA ablakprofilok iránt. Ön is azok közé tartozik, aki szívesen nézni meg élőben azt, mit is kap majd pontosan a pénzéért? Abban az esetben, ha igen a válasza, jó hír, hogy a cég bemutatótermei már országosan elérhetőek több helyen is, ezek listájáról szintén a weboldalukon lehet majd tájékozódni. Egy nyílászáró cserére olyan befektetésként kell tekinteni, amivel nem csak kényelmesebbé és komfortosabbá tehetjük az életünket, de egyúttal az ingatlanunk értékét is növelni tudjuk. Ha a VEKA nyílászárokat választja, ez teljesülni is fog!