Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.03.18

Csökkentsd költségeid műanyag higiéniai adagolókkal

A műanyag higiéniai adagolóknak egyre nagyobb a népszerűsége, és ez nem véletlen. Kiváló megoldást jelentenek intézményi és céges felhasználás során is. A költségcsökkentés fontos szempont, de emellett is még számos további előnnyel is rendelkeznek.

 

Nézzük is meg, hogy miért éri meg beszerezni ezeket az eszközöket.

 

higieniai-adagolo.jpeg

Milyen adagolók vannak?

 

Többfélével is találkozhatunk, nézzük először is a tartalmukat. Vannak toalettpapírt tartalmazók, azon belül is hajtogatottak vagy tekercsesek. Kéztörlő adagolók közül léteznek tekercses és hajtogatott típusúak is. Vannak olyanok, melyekben kozmetikai kendők vannak.

 

És ott vannak még a folyékony szappant, kézfertőtlenítő szert tartalmazók is. Ez utóbbiaknál vannak sima és habosítós megoldást alkalmazók is. A Covid-19 járvány berobbanása óta pedig előszeretettel használnak számos forgalmas helyen fertőtlenítőt tartalmazó spray típusú adagolót.

 

Hol érdemes őket használni?

 

Gyakorlatilag bárhol, ahol sokan megfordulnak, ahol nagyobb forgalom van. Így például intézményekben, bevásárlóközpontokban, éttermekben, szállodákban, strandokon, vendéglátó egységekben, stb. De ugyanígy cégeknél is, legyen szó bármilyen munkahelyről. Gyakorlatilag bárhol, ahol többen használják a mosdót.

 

A műanyag higiéniai adagolókkal spórolhatsz

 

A higiéniai kiadások költségcsökkentésének egyik kiváló módja, ha bevezeted az adagolókat. Ugyanis ha valakinek csak úgy kihelyezel például kéztörlőket, akkor garantáltan sokkal többet fog elvenni belőle, mint amire valójában szüksége van. És ha erre félúton rá is jön, a többletet már nem teszi vissza, inkább kidobja. Ez nemcsak nem költséghatékony, de pazarló is, ami a környezetünkre is rossz hatással van.

 

Aztán ott vannak a folyékonyszappan-adagolók, melyekkel szintén tökéletesen tudjuk szabályozni a felhasznált mennyiséget. Ráadásul vanak habosítással működő típusok is, melyek tovább csökkentik a felhasználást, azaz még költséghatékonyabbak. Akár kétszer-háromszor is több kézmosásra lesz elegendő egy feltöltéssel a folyékony szappan.

 

Mint láthatod, hatalmas potenciál van az automatizált megoldásokban, rengeteget lehet velük spórolni. Ha te is szeretnéd ezeket bevezetni a cégednél, vásárolj kiváló műanyag higiéniai adagolókat az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-től!

 

Higiénikus megoldás: a szenzoros adagolók

 

Ha a csúcskategóriát keresed, akkor a szenzoros megoldások felé kell nyitnod. Ezek a leghigiénikusabb adagolók a piacon, mert hozzá sem kell érnünk, elég csak a kinyert papírhoz vagy folyadékhoz.

 

Ráadásul kiváló design megoldások is vannak, így nagyon modern hatású, igazi high-tech adagolóink is lehetnek. Ha szeretnéd lenyűgözni vendégeidet vagy üzleti partnereidet, akkor megmutathatod, hogy ebben is a legjobbat választod és nyújtod számukra is.

 

Bármilyen típus mellett is döntesz, nagyon praktikus és gazdaságos megoldást fogsz választani.