Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.05

Álomszép esküvői helyszín: így fest a Fenyőharaszti Kastély

Az esküvő helyszíne talán a legfontosabb, ami a nagy napot illeti. A pár életének legfontosabb napja az esküvő, így emlékezetesnek kell lennie. Az álom helyszín megtalálása nem mindig tartozik a legegyszerűbb feladatok közé. A Fenyőharaszti Kastély Budapesttől 50 kilométerre helyezkedik el egy csodálatos zöld környezetben. Az ősparkban megtalálható kastély parkjában szabadtéri polgári szertartások is megtarthatók. A kastélyban ezen felül minden vendégnek tudnak szállást biztosítani, így felhőtlenül élvezheti mindenki az esküvő minden percét. A helyszín kizárólagossággal is kibérelhető, így egészen biztos, hogy egy zártkörű családias esküvő megszervezésére nyílik lehetőség.

 

eskuvoi-helyszin.jpg

 

A fentieket elolvasva nem csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvend a Fenyőharaszti esküvői helyszín. A 70-200 fő befogadására képes kastély lehetővé teszi, hogy akár reggelig tartson az esküvő, hiszen a vendégek elszállásolása is helyben megoldható. A színvonalas esküvői rendezvényhelyszín az M3-as autópálya mellett található, így igen könnyű a megközelítése is. A helyszínen profi esküvői szolgáltató csapat áll készen és várja az ifjú pár minden kívánságát. A 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat minden tagja megtesz mindent annak érdekében, hogy a nagy napon probléma mentesen, felhőtlenül kapcsolódhasson ki az ifjú pár és a násznép is. A helyszínen egy időpontban csak egy esküvő megrendezésére van lehetőség, hogy a párnak és a násznépnek az intimitás is biztosítva legyen. A kastélyban 3 összenyitható terem van, amely összesen 90 fő befogadására alkalmas, így nagyszerű vacsorahelyszínt biztosítva. Emellett még egy 50 négyzetméteres tánctér is a vendégek rendelkezésére áll, hogy felhőtlenül kikapcsolódhassanak az est folyamán. Ha a kertben szeretnék megtartani az esküvőt, akkor egy 375 négyzetméteres esküvői parti sátrat biztosítanak. A sátorban egy gyönyörű kristály csillár is helyet kapott a fehér szatén drapéria díszítés mellett. Ez a sátor még az őszi esküvőkön is igénybe vehető, hiszen fűthető. A sátor oldalait elhúzva csodálatos zöld, erdei környezet veszi körül a parti helyszínét. A sátorban már 222 fő kényelmes elhelyezése biztosított.

 

A helyszínen kívül egy másik fontos dolog, hogy az ifjú pár és a násznép is megfelelő vendégvárásban részesüljön. A kastély honlapján egy hosszú listáról választhatók ki a menü részei. Találhatunk különleges szendvicseket, rántott camambertet, mini mozarella golyót, kakukkfüves jércemellet, ínyenc kézműves sonkát, gyümölcstálat és még sok finom ételt. Természetesen a menü a fiatal pár igényeihez igazítható. A vendégváró ételek mellett hideg előételekre, levesekre, fatálakra vagy svédasztalos menüre is találhatunk választékot a honlapon. Az esküvői vacsora mellett külön menüsor választható az éjféli étkezéshez. A Fenyőharaszti Kastélyba szervezett esküvő esetén semmilyen rejtett költséggel nem kell számolni, hiszen az előre egyeztetett szolgáltatások és menüsor ajánlatának elfogadása után semmilyen más költség nem keletkezhet.