Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.08.13

Alakítson ki kukatárolót és biciklitárolót a kertjében!

Egy kert elrendezésénél fontos szempont, hogy mindig rendezettnek tűnjön a tér, és rendelkezésünkre álljanak azok a területek, ahova el tudjuk tenni a ritkábban használt vagy a szemet kevésbé gyönyörködtető eszközeinket. 

 

Az utóbbi években egyre népszerűbbek azok a kisebb méretű fából vagy fémből készült tárolóegységek, amelyek többféle funkciót is ellátnak. Felhasználásuk sok lehetőséget rejt magában, hiszen akár szerszámtárolóként, akár kukatárolóként vagy biciklitárolóként is alkalmazhatjuk őket.

 

kerekpar-tarolo.jpg

 

Válassza ki az igényeinek megfelelő kuka- és biciklitárolót!

 

Ma már többféle kerti tárolóegységet is találhatunk a piacon, melyeket egyszerűen, akár mi magunk is összeszerelhetünk. Ezek jellemzően beilleszthetőek egy modern építészeti környezetbe is, így nem okozhat gondot, hogy bármilyen kültéri dizájnhoz hozzáillesszük őket.

 

Az e-kert.hu kínálatában megtalálható kerékpártárolók alkalmasak lehetnek akár a kukák vagy a szerszámok elhelyezésére is. Ezek a tárolóegységek zsindelyborítással rendelkezhetnek. Natúr és kezeletlen fenyő falpanelekből épülnek fel, amelyeket lapraszerelten szállítanak. Azonban a panelelemeknek köszönhetően nagyon gyorsan és könnyen összeszerelhetjük azokat.

 

Hogyan vértezzük fel az időjárás viszontagságai ellen a kültéri tárolókat?

 

Amennyiben fa alapanyagból készült szerszámtárolót szeretnék építeni, mindenképpen fektessünk időt és energiát a faanyag védelmébe! Érdemes kiválasztani egy olyan minőségi lazúrt, mellyel tartóssá tehetjük ezt az alapanyagot. A különböző elemek festését érdemes még az összeszerelés előtt megtenni, hiszen bizonyára lesznek olyan részei a szerkezetnek, melyhez később nem férünk hozzá könnyen. Ne kövessük el azt a hibát, hogy emiatt gyengül meg a faanyag védelme!

 

Szinte nincs olyan kertes ház, ahol ne vennék jó hasznát egy ilyen tárolónak. Praktikus és sok funkcióval ellátható területként szolgálhat, így biztonságban tudhatjuk a kerti szerszámainkat, a kerékpárokat, illetve minden olyan dolognak lesz helye, amit nem szeretnénk állandó jelleggel szem előtt hagyni.

 

Építsen időjárásálló kerti tárolót!

 

A funkcionalitás megléte mellett az esztétikus és elegáns megjelenés is egy fontos szempont lehet a kerti tárolóegységek kialakításánál. A Biohort termékei között megtalálhatjuk azokat tüzihorganyzott, égetett lakkozású, alumíniumredőnnyel szerelt tárolókat, amelyek biztosan ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Emellett pedig egy kifejezetten modern és esztétikus tárolóhelyként szolgálhatnak a mindennapokban.

 

Alkalmasak lehetnek akár három darab, 240 literes szemeteskuka tárolására is, de alkalmazhatjuk őket a kerti medencék gépészeti részének eltüntetésére is. Vagy akár praktikus tárolóhelyként szolgálhatnak a kerékpárok számára is. Ezek a szerkezetek rugók által segített redőnyökkel vannak ellátva, melyek megkönnyítik annak mozgatását. Így a tárolóhely kinyitása és zárása kifejezetten egyszerű.