Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.11.13

A nyári vakációk elengedhetetlen vízi járműve

A hajóba való befektetés nagyszerű első lépés egy új életforma felé, ha be akarjuk utazni a világot, és valódi luxust szeretnénk megtapasztalni. Egy hajó büszke tulajdonosának lenni pedig egy jól megérdemelt győzelem érzését kelti.

 

Minőség mindenek felett

 

Egy luxushajó birtoklása számos előnnyel jár. Kalandozz saját hajódon a strandok és szigetek között, fedezd fel a tiszta vízi utakat, és tarts emlékezetes családi összejöveteleket a fedélzeten! A hajó egy második otthonhoz hasonlítható, ahol a közös élmények örökké élnek.

 

De melyik hajó képes mindezekre a lehető legmagasabb minőségben, biztonságot és kényelmet szolgáltatva? A Poseidon emlékezetes élményt ígér, amelyet négy évtizedes tapasztalata és sok boldog ügyfele támaszt alá! Kerüld el az adminisztráció miatti aggódást, és bízd a Poseidon hajó megvásárlását a MultiYacht Group szakértelmére!

 

yacht.jpg

 

A Poseidon hajói a legmagasabb biztonsági és tolerancia követelmények betartásával nyerték el a bizalmat, így nem véletlenül kedvelik őket. A nagy kaliber mellett a kiváló navigációs képességek is folyamatosan javulnak.

 

Emellett gondosan felkészülnek a lehető legrosszabb időjárásra is, és nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelemre. Az 5 év szerkezeti garancia a hajótestre mindezt alátámasztja, sőt, ezzel is megnyerve a hajótulajdonosok feltétlen bizalmát és elégedettségét.

 

A csodás King Fisher kollekció

 

A King Fisher kollekció bármely modellje a legjobb választás lehet azoknak, akiknek a jacht kiválasztásánál döntő szempont, hogy a hajó ideális szabadidős hajóként szolgáljon. A 2 kabinban összesen 6 fő elszállásolására alkalmas King Fisher 5.70 típus kalandos hétvégékre alkalmas. 5,70 méteres hosszának és 2,40 méteres szélességének köszönhetően akár egy nagyobb család is gond nélkül pihenhet rajta.

 

Nagyobb baráti társaságnak is kellemes pihenést kínál a 6.50 Weekend, a kínálat erősebb modellje. A 8 személyes, 6,5 méteres hajón 2+2 férőhely áll rendelkezésre a kikapcsolódni vágyók számára. A zárható ablakok és ajtók mellett egy fantasztikus és megbízható navigációs rendszer fokozza az élményt.

 

Részletek a gyártási folyamatról

 

A Poseidon abban különbözik a többi hajógyártól, hogy gyakorlatilag az összes termelést belsőleg végzik. A Poseidon gyár az ácsmunkát, a kárpitozást, sőt a rozsdamentes acél csónakokhoz való rögzítését is megoldja. Így a gyártási folyamat minden szakaszát teljes egészében átlátják, biztosítva a legjobb minőséget.

 

A szigorú szabályok és követelmények teljes mértékben megfelelnek az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer által előírtaknak, így az eredmény egy kiváló hajó, amely megbízható, esztétikus és kényelmes.

 

Vásárolj Poseidon hajót a MultiYacht Group segítségével, hogy ne csak álmodozz a vízi luxusról, valósítsd is meg!