Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.11

A macskás videók kivétel nélkül az érzelmekre hatnak!

A legnépszerűbb macskás videók 2021-ben sem térnek el, az előző esztendők kedvenceitől. Főszerepben a huncut, mókás, szeretgetésre vágyó, cuki cicák, akik mindenre elszántak, ha terveik megvalósítása a tét. Nem állhat senki sem az útjukba, s nem ismerik az akadályok fogalmát, legyen szó fizikai vagy éppen lelki gátakról. Mert leszakadhat a függönykarnis, esetleg nézhet csúnyán a gazdi, azért a macskaélet izgalmak nélkül mit sem ér.

 

A vicces macskás videók kétségtelenül a legkeresettebbek!

 

A humor igazi gyógyír, a fizikai-lelki sebekre egyaránt. Napjainkban a tudomány is bizonyítékokkal szolgál, már ami a nevetés gyógyító hatásával kapcsolatos. Pusztán attól gyógyul a test és a lélek, hogy valami vicces kerül a figyelem célkeresztjébe. Ha ehhez még aranyossági faktor is társul, akkor készen van a szívet-lelket rekeszizmokig megmozgató élmény.

Márpedig, elnézve a legtöbbet kattintott videókat a cukiság is az élen jár a jellemzők között. Na meg a poénosság, természetesen.

 

macskas-videok.jpg

 

A nyeklő-nyakló cicákra a gazdik sem tudnak haragudni, erről árulkodnak a remegő kézzel elkészített házi felvételek. Persze mondhatnánk, hogy a kézremegés az idegesség jele is lehet, de a háttérből felhangzó jó ízű kacagás mindennél beszédesebb bizonyíték. Nem lehet a kis főhősökre haragudni, még akkor sem, ha éppen jól látható módon a lakás szétcincálásán dolgoznak irigylésre méltó lelkesedéssel.

És hogy miért nincs esélye sem a dühöngésnek? Ha gazdi vagy, akkor tudod a választ. Ha nem, vagy még nem, akkor elég csak rápillantanod a szőrmókokra. Akiknek ilyen bájos tekintetük, angyali pofijuk van, azokra lehet haragudni? Egyetlen futó másodpercnél hosszabb időn át? Esélytelen. Esélytelen, mert a szíveket érintik meg ártatlan pislogásukkal, miközben persze a mancsaik már tettre készek.

 

A macskás videók operatőrei tanult kameramanok?

 

A legkevésbé sem. Úgyhogy, ha úgy érzed, hogy ihletet merítettél a felvételekből, és a te cicád is bőven tartogat a tarsolyában filmezésre méltó mozzanatokat, akkor nincs más hátra, mint előre! Kézbe a kamerát vagy telefont, csapó indul, s még az sem lehetetlen, hogy a ti közös produkciótok lesz a 2021-es sztárvideók következő ékes csillaga!