Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.08.26

A függöny méteráru bolt csodás anyagokkal vár

Nem vitás, hogy az otthonunkban szükség van a különböző kialakítású és fényáteresztő képességű függönyökre. A kérdés csak az, hogy a függönyeinket készen vásároljuk meg, vagy pedig saját kezűleg készítjük el őket? Bármelyik opció megfelelő lehet. 


Ha a DIY megoldások mellett tesszük le végül a voksunkat, akkor az több időbe és energiába fog telni. Cserébe viszont szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és megalkothatjuk álmaink függönyeit. Ez esetben az első lépés a függöny méteráru megvásárlása.

 

fuggony.jpg

 

A függöny méteráruban rejlő lehetőségek 


Amikor függönyre van szükségünk, akkor általában az első gondolatunk az, hogy elmegyünk és körül nézünk a kész függönyök között. Tény, hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megtaláljuk a tökéletes változatokat. Előfordul azonban, hogy hiába nézelődünk lelkesen a kínálatban, nem találjuk azt, amit keresünk. Ilyenkor érdemes számításba venni a DIY megoldásokat is, vagyis azt, hogy saját kezűleg készítjük el a függönyeinket. Ehhez csupán egy kis szépérzékre és kézügyességre van szükségünk, na meg persze azokra a minőségi anyagokra, amikből kedvünk szerint alkothatunk. Ha a varrás nem jöhet szóba, akkor is vannak még alternatív lehetőségeink.


Milyen érvek szólnak a sávos roló mellett? 

 

Az egyik opció, hogy függöny helyett olyan eszközökben gondolkodunk, amik ugyanúgy képesek elzárni a fény útját, mint ahogy egy tömör anyag. Ilyen többek között a sávos roló is, ami egy igen kedvelt megoldás a sötétítésre. Az egyik legnagyobb előnye, hogy precízen lehet szabályozni, hogy épp mennyi fényt szeretnénk beengedni a lakótérbe. Az elnevezése abból ered, hogy könnyedén mozgatható fényzáró sávokból épül fel. A sávos roló felszerelése nagyon egyszerű, szakértelem nélkül akár házilag is megoldható.

 

Ne aggódj, ha még nem találtad meg azt a boltot, ahol minőségi termékek közül válogathatsz. Jó szívvel ajánljuk Neked a piramisfuggony.hu webshopot, ahol a függöny méterárut és a sávos rolókat is be tudod szerezni. Ezeken kívül pedig a díszpárnák, a matrac kellékek és az ágyneműk is elérhetőek.