Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.11.23

A Bwin és a Bwin regisztrációs bónusz lehetőségei

Bwin Magyarországon | A Bwin minimum befizetés és Bwin kifizetés

 

Ha van olyan online fogadóiroda, ami rendkívül nagy népszerűségnek örvend Magyarországon és amit nem kell bemutatni senkinek, akkor néhány más mellett egyértelműen a Bwin az egyikük. A Bwin bejelentkezés gombra nap mint nap sok ezer magyar fogadó kattint, hiszen a Bwin Magyarországon az egyik legrégebbi fogadóirodának számít, sőt, 1999-es indulásával a piac egyik nagy öregje. 

De az, hogy régóta létezik, nem jelenti azt, hogy nem tartja a lépést napjaink trendjeivel, hiszen amellett, hogy rengeteg sporteseményre fogadhatunk, kínál már élő közvetítéseket és élő fogadásokat is, a Bwin regisztrációs bónusz általában a legjobbak között van. Hiszen mi alapján érdemes fogadóirodákat választani: fontos figyelembe venni a a biztonságot, ami a Bwin esetében nem is lehet kérdéses, de fontos az is, hogy az új játékosok valamilyen extrában részesüljenek, amire alacsony fogadási követelmények vonatkoznak. 

 

kosarlabda.jpg

 

De számít az is, hogy milyen elérhető sportesemények vannak és végül, de nem utolsósorban a fizetési módok elérhetősége is rendkívül fontos. A Bwin minimum befizetés mindössze 3000 forint vagy 10 euró, attól függően, hogy milyen pénznemben regisztrálunk. A másik oldal, a bwin kifizetés sem problémás, elérhető már nagyjából minden fizetési mód, ami napjainkban népszerű, így ha akarjuk, akkor akár azonnal hozzá is juthatunk a nyereményünkhöz egy e-pénztárcás megoldás segítségével. Ha pedig különleges bánásmódra vágyunk, akkor a bwin premium belépés segítségével tényleg úgy érezhetjük magunkat, mint egy elit klub tagjai. De nézzük is meg, hogyan tudunk regisztrálni a Bwin oldalára.

 

A Bwin kínálata és különleges lehetőségei

 

A Bwin bejelentkezés előtt ugyanis mindenképpen regisztrálni kell az oldalon, ami egyáltalán nem bonyolult, tesztünk szerint 1-2 perc alatt elvégezhető akár asztali gépről, akár Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobil készülékről is. Egyszerűen csak kattintsunk a jobb felső sarokban lévő Regisztráljon most felirattal bíró gombra és kövessük az utasításokat, amelyeket három lépésben fogunk megkapni. Az első lépésben a Bwin várja tőlünk a 

 

- pénznemet, a felhasználónevet, 

- az e-mail címünket, valamint 

- egy jelszót. 

 

Nagyon fontos tényező, hogy a bwin Magyarországon mindenféle probléma nélkül elérhető, nem kell kerülőutakat keresnünk, ha regisztrálni szeretnénk. 

A második lépésben várja tőlünk a fogadóiroda a többi személyes adatunkat, mint például a nevünket vagy a születési adatainkat. A végső, harmadik lépésben már csak egy telefonszámot és egy lakcímet kell megadnunk. Ha megvagyunk, akkor létre is hozhatjuk a számlánkat és igényelhetjük a bwin regisztrációs bónusz lehetőségét. Fontos, hogy a bwin minimum befizetés összege 3000 forint vagy 10 euró, és ennek befizetése szükséges ahhoz, hogy fogadhassunk és nézhessük az élő közvetítéseket. Azt is tartsuk észben, hogy az általában 100%-os, akár 35 ezer forintot is elérő kezdőbónusz esetén a bwin kifizetés csak akkor lehetséges, ha teljesítettük a fogadási követelményeket. Ez azt mutatja meg, hogy a bónusz összegét hányszor kell megfogadnunk ahhoz, hogy először fizethessünk ki.

Ezután jöhet a Bwin premium belépés és a fogadás. Nem fogunk csalódni, 50-nél is több sportág sok ezer eseményére fogadhatunk minden hónapban, közte pedig sok száz élő eseményre is. Ami különösen jó a fogadóirodánál, hogy azon kevés bukmékerek közé tartozik, amelyik rendszeresen kínál nagyon jó minőségű élő közvetítéseket is, így pedig az élő fogadás még nagyszerűbb élmény lehet. 

 

kerekparverseny.jpg

 

De a Bwin igazi újító a piacon, hiszen nem szimplán csak fogadásokat, de számtalan különleges lehetőséget is kínál. Ezek közül a Cashout már elég régóta ismert más bukméreknél is, ennek segítségével még az esemény befejeződése előtt kiszállhatunk egy fogadásból. De igényelhetünk Price Boostot is, ennek köszönhetően bizonyos eseményekre jóval nagyobb szorzót kaphatunk, mint általában. 

Aztán ott a Combi+, ami azt teszi lehetővé, hogy ha bizonyos meghatározott eseményekre fogadunk kötésben, akkor kapunk egy plusz százalékot még a végső nyereményünkre. Fogadási piacok tekintetében is uralkodónak nevezhető a bwin, hiszen vannak olyan kiemelt labdarúgó mérkőzések, ahol akár 300 különféle piacra is fogadhatunk a különféle hendikepes fogadásoktól kezdve egészen a szöglet- és büntetőlapos fogadásokig. Ez azért is különösen jó, mert ahogy szakértő elemzőnk, Kollar Aladar rámutatott, ma már komoly profit lehetőségek vannak a speciális piacokban, hiszen például a szögletfogadások segítségével sokan nyertek már milliókat a meccsek utolsó 10-20 percét figyelve.

 

A Bwin konkluzió avagy miért érdemes csatlakozni

 

Emeljük még ki azt is, hogy a Bwin nem kizárólag csak labdarúgásban vagy kosárlabdában, vagy egyáltalán sportokban gondolkodik, számtalan speciális fogadási lehetőséget kínál már az oldal. Talán kevésbé nevezhető speciálisnak a számtalan e-sport fogadási lehetőség League of Legends-től kezdve Dota 2-ig, de Oscar-díjra és különféle politikai eseményekre is fogadhatunk. A szorzókat egy teszt során összehasonlítva az is megállapítható, hogy bőven a piac legjobbjai közé tartoznak az itt elérhető szorzók, így ha már van egy bevált bukmékerünk, akkor is érdemes időnként rápillantani a Bwinre, mert sok meccs esetén itt vannak talán a legjobb szorzók, főleg speciális piacokra, mint a gólszámos fogadások. 

Akkor is jól fogunk járni, ha régebbi fogadók vagyunk az oldalon, hiszen már egyáltalán nem csak az új fogadókra gondolnak, folyamatosan az akciók a régebbi fogadók számára is. Gyakran van például olyan bónusz is, amelynek keretében a mobilról megkötött fogadásokra kínál bónuszt a bukméker, de ingyenes fogadások is elő szoktak kerülni az akciókban.

Tehát nagyjából összefoglaltuk, hogy miért is érdemes ennél a bukmékernél regisztrálni, de ami talán a legfontosabb, hogy bátran kipróbálhatjuk, hiszen az egyik legstabilabb és leginkább megbízható fogadóirodának számít az egész piacon. És Magyarországon is népszerű, minden általában érdekes magyar vonatkozású eseményt is meg fogunk találni a kínálatban.