Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.13

A bokacsizma szezonja ősztől tavaszig tart!

Ősszel és tavasszal talán még könnyen találunk olyan lábbelit, amely biztosítja számunkra a dögös, menő és nőies megjelenést, azonban télen már nem ilyen egyszerű a helyzet! Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy vannak olyan cipőmárkák, amelyek mindhárom szezonban hordható, egyedi darabokat bocsátanak forgalomba? 

 

A bokacsizmákat például azért is kedveljük annyira, mert a hidegben és az átmeneti időszakban egyaránt hasznosíthatóak.

 

A következő pár sorban most utánajárunk eme trendi csizmáknak, és górcső alá veszünk néhány egyedi darabot is! Készen állsz?

bokacsizma.jpeg

Bokacsizma - a tökéletes női lábbeli

 

A bokacsizmák a tél enyhébb napjain, de ősszel és tavasszal is könnyen feldobhatják az outfitedet! Ez az a cipőfajta, amelyet szinte bármilyen stílusban, kialakításban elérhetsz.

 

Ez gyakorlatilag az átmeneti kategóriát testesíti meg, hiszen valahol a hosszú szárú csizma és a félcipő között helyezkedik el.

 

Az sem utolsó, hogy kevesebb terhelést helyeznek a lábakra, mint mondjuk amennyit a hosszú szárú darabok. Könnyűek, rugalmasak, így mindig a kényelmes viselet megtestesítői. 

 

Időtálló fazonok

 

A cipőgyártók igyekeznek a női sokszínűséget a középpontba helyezni. A legnagyobb márkák, mint amilyen például a Tamaris is, a legjobb minőségű alapanyagok és a legkülönlegesebb technológiák felhasználásával, közreműködésével hozzák létre azokat a termékeket, amelyek akár évek múltán is meghatározhatják a trendet. A LifeStyleShop webáruház női bokacsizmái között sok olyan lábbelivel találkozhatsz, amelyek ezen szellemiségben születtek meg. 

 

Tehát rengetegféle fazon létezik, s ezt egyetlen cikk keretein belül talán soha nem tudnánk összefoglalni. Azonban néhány nagy kedvencünket mégis meg kell említenünk. 

 

Kezdjük a sort a vagány darabokkal! A stílusos, bőr és textil mesteri összeállításából gyártott bokacsizmát bárki viselheti. Jól mutat egy hétköznapi és egy bulizós szettel egyaránt. A Touch It és Feel Soft technológia az egész napos kényelmet biztosítja. Ez a termék finoman tartja, mégsem szorítja a bokát. A sarka elsőre talán alacsonynak tűnhet, mégis emiatt érezzük olyan jól magunkat benne.

 

Továbbá ott vannak a magas sarkú, vászonos bokacsizmák is. Ezek a “kopogós” darabok kitűnően helytállnak a hivatalos rendezvényeken, alkalmi napokon is. Többnyire kivehető talpbetéttel is el vannak látva. 

 

A Tamaris kollekciói

 

A Tamaris a női cipő és csizma piacának egy legsikeresebb márkája, amely ma már több mint 50 országban forgalmazza termékeit. Profiljuk három vonalát emelhetjük ki; az egyik a klasszikus, a második a divatos és a harmadik a sportosabb modellcsalád.

 

A bokacsizmák mellett számos hosszú szárú, lapos sarkú darabbal is találkozhatsz, ráadásul a laza sportcipők területén is képes nagyot alkotni minden egyes évben. Ha te is odavagy a sneaker jellegű, magasabb talpú cipőkért, akkor érdemes megnézned a Tamaris kínálatát!