Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.21

A gyerekek és a koronavírus - mire figyeljünk?

A pandémia ideje alatt a gyermekes családokra rendkívül nagy nyomás nehezedik. Az oltással kapcsolatos döntések meghozatala, illetve az ellenanyagszint vizsgálata rendkívül sok dilemmát tud előidézni. Vajon milyen megoldások léteznek erre?

 

“Nyalókás” covid gyorsteszt - egyszerűen, kényelmesen

 

Ezzel a nyálmintás teszttel elkerülhetőek a normál PCR teszt által okozott kellemetlenségek. A technika kényességének köszönhetően inkább a 12 éven aluli korosztály számára ajánlott. Használata rendkívül egyszerű, csupán a szájba kell helyezni az úgynevezett “nyalókát”, melyet 90 másodpercig kell itt tartani. Ennyi idő alatt elegendő nyálmennyiség gyűlik össze a szájüregben a teszt kiértékelhetőségéhez.

 

Az előzetes eredmény már 10 perc után rendelkezésünkre áll, míg a hivatalos dokumentumokat pedig körülbelül 2 óra elteltével kapjuk meg. Ezeket Ön már a határátlépéshez is használhatja gyermekei számára. Ez a teszttípus a rossz érzések elkerülése miatt tökéletesen ideális csemetéink számára.

 

 

pcr-teszt-2022.jpg

 

 

Gyermek PCR teszt - kiemelt figyelemmel

 

Akik egyszerű, gyermekek számára is megfelelő megoldást keresnek, íme egy másik kivitelezhető megoldás. A 12 évnél fiatalabbak esetében a szülők minden határátlépéskor kénytelenek PCR koronavírus tesztet végeztetni, amennyiben a gyermekek nincsenek beoltva. Ez a mozzanat azonban rendkívül nagy anyagi terheket róhat, az általában egyébként sem olcsó kiruccanásokra. 

 

Ennek hatására lehetőség van a fiatalokat kedvezményesebb áron is teszteltetni. A folyamat gyorsan, ellenőrzésmentesen működik, ha a CenterLab szolgáltatását vesszük igénybe. Ezalatt pedig semmiféle kínzó érzést nem kell átélniük a lurkóknak. Intézze gyorsan és egyszerűen a vizsgálatokat az ország bármely pontján, a fővárosban, Nagykanizsán és a nagyvárosokban egyaránt!

 

A díj ellenére a teszt értéke megegyezik a felnőtt PCR teszttel, és ugyanúgy többnyelvű, ingyenes lelet is tartozik hozzá. Külföldi utazáshoz való használhatósága az antigén gyorsteszttel egyezik meg.

 

Ellenanyag-vizsgálat pillanatok alatt

 

Amennyiben nem tesztre van szükségünk, hanem gyermekünk ellenanyagszintjét szeretnénk megtudni, arra is van fájdalommentes megoldás. Ez egy teljesen új vizsgálati módszer, mely percek alatt megmondja, hogy hány antitestet generált az Ön vagy gyermeke szervezete. Az adat létfontosságú lesz számunkra, hiszen ennek függvényében döntést tudunk hozni a vakcina beadásáról például a CenterLab segítségével. 

 

Ezenfelül azzal kapcsolatban is fogunk tudni előre kalkulálni, hogy körülbelül mikor érdemes ezt megtenni. A módszer hihetetlenül egyszerű és könnyed, hiszen a vizsgálat ujjbegyből vett vérminta vizsgálatával zajlik. Ez azért javasolt rendkívüli módon a fiatalok számára, hiszen az ő oltásuk felvételének döntése talán egy még nagyobb felelősséggel járó folyamat. Ha a felnőttekhez viszonyítjuk, akkor egyértelműen kijelenthetjük ezt.