Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.02.22

Cseresnyés Péter is segítséget ajánlott a súlyosan megégett zalai kisfiú mielőbbi gyógyulásához

Mint arról korábban írtunk, a zalai Fityeháza óvodája gyűjtést indított egy megégett kisfiú, Bence javára. Cseresnyés Péter a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje ma, néhány órája az alábbiakat posztolta ki Facebook oldalára.
"Szokatlan okból szólítom meg Önöket. Ma Murakeresztúron egy rendezvényen értesültem Bence balesetéről. Története ismerős lehet az Önök számára, hiszen a hír futótűzként terjed az interneten is a segítő szándékú megosztások révén. Magam is segíteni szeretnék a családnak, illetve (a családdal előzetesen egyeztetve) kérek mindenkit, akinek módjában áll, támogassa őket ebben az embert próbáló helyzetben! A kisfiú balesetéről az alábbi sorokat tették közzé:
„Kedves Ismerőseink, kérlek Benneteket, fogjunk össze Bencéért, aki életvidám kisfiú és még nincs 3 éves. Szeretett ovisunk 2014. február 15-én a családi disznóölés során háttal forró abalébe esett, következésképp testének nagyobb százaléka égési sérülést szenvedett, jelenleg a Pécsi Gyermekklinika intenzív osztályán részesül ellátásban, amely valószínű több hónapot vesz igénybe.”
Támogatásukat a Fityeházi Óvodába is eljuttathatják, illetve hozzám, valamint munkatársaimhoz is, akiket az alábbi telefonszámon érhetnek el: +3620/462-93-90, segítő szándékukat az oldalon, üzenetben is jelezhetik.
Segítségüket a család nevében is köszönöm! Hajrá Bence! Mielőbbi gyógyulást kívánok!"

A számlaszám: Bak és Vidéke Takarékszövetkezet, 74000535-10017423. Közlemény: Kondricz Bence gyógyulásáért.