Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.01.04

Cserbenhagyó gázolót és szemtanúkat keresnek a zalai rendőrök

Gyalogost sodort el egy autós Zalaegerszegen.
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20010/2788/2014. bűnügyi számon indított eljárást közúti baleset okozásának vétsége miatt.

 

figyelem-.jpg

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 29-én 14 órakor egy ismeretlen férfi ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér színű autójával közlekedett Zalaegerszegen, a Kosztolányi utca irányából a Kossuth Lajos utca felé.  Az ismeretlen sofőr eddig még tisztázatlan körülmények között a Kovács Károly tér 1/A.  szám előtt járművének bal oldalával elsodorta az út szélén álló gyalogost. A nő az ütközés következtében az úttestre esett; az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.
A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy aki látta az esetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen a Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca 45-47. szám alatt személyesen vagy tegyen bejelentést a 06-92/311-510-es telefonszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámokon - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.