Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.12.27

Családi ház kertjébe zuhant egy tűzoltóautó - Hat sérült

Hat embert, köztük négy tűzoltót vittek kórházba a 4-es főúton Monorierdőn szombat délelőtt történt baleset miatt, amelyben tűzoltóautók és személygépkocsik karamboloztak. Két ember súlyosan megsérült, egyikük tűzoltó - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese az MTI-t.

 

tuzoltoauto-baleset.jpg

 

felborult-tuzoltoauto.jpg


Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a monori hivatásos tűzoltók egy pilisi tűzhöz vonultak két járművel, amikor balesetet szenvedtek Monorierdőn. Az egyik tűzoltóautó a 4-es főúton egy felüljárón személyautóval ütközött, majd a felüljáró szalagkorlátját átszakítva a híd melletti rézsűn mintegy nyolc métert lecsúszott, és a mögötte haladó vizet szállító tűzoltóautó is nekicsapódott a szalagkorlátnak.
A személyautóban egy ember az ütközés következtében a roncsba szorult, őt a tűzoltók kiszabadították és átadták mentőknek. A baleset további három személygépkocsit is érintett.
Arról, hogy a három járművel pontosan mi történt, a rendőrség egyelőre nem tudott az MTI-vel részleteket közölni. (Fotók: MTI - Lakatos Péter)