Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.05.27

Csak egy kerekesszék az álma egy súlyosan beteg letenyei hölgynek!!!

Havi 30 ezer forintos (megalázóan kevés) rokkantnyugdíjából él az a letenyei hölgy, aki segítségkéréssel fordult a Letenye Médiához.  Mert más választása nem volt. A hölgy betegségei miatt lassan már a házából sem tud kimenni, de még arra képes lenne, - ha lenne egy kerekesszék - hogy azzal legalább, saját erejéből közlekedni tudna kisvárosunkban.

 

Nagyon szépen kérünk minden kedves Olvasónkat, akinek lehetősége engedi, hogy segítsenek.!!!

 

 

 

Olyan segítők válaszait várjuk, akik INGYEN tudnak felajánlani egy már használaton kívüli kerekesszéket, amivel neki legalább arra lesz lehetősége, hogy életének végső szakaszában néhány pillantást vethessen kisvárosunkra és láthassa  az egyszerű csodát, magát az ÉLETET...

 

 

Mivel  azt kérte, hogy a nevét ne adjuk közre, ezért a Letenye Média Facebook oldalán, privát üzenetben fogadjuk a felajánlásokat. Ugyanakkor a segítséget Mirkó Imre Facebook oldalán privát üzenetben is köszönjük szépen. Megosztásokért, segítségért hálásak vagyunk!!!

A segítségért "cserében" azt tudjuk felajánlani a nagylelkű adományozóról, - ha ahhoz hozzájárul - hogy az adományozásról írunk egy cikket a Zalai Hírlap nyomtatott és online oldalán.

Köszönjük szépen a felajánlásokat! A kerekesszék már megvan!

Erről cikkünk ITT OLVASHATÓ.

 

letenye-kerekesszek.jpg