Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.12.28

Bútorlappal ütötte feleségét a féltékeny valkonyai férfi - Az asszony kórházba került

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítanak egy valkonyai férfit.
A rendelkezésre álló adatok szerint még 2014. december 21-én az esti órákban otthonukban keveredett szóváltásba egy valkonyai házaspár. A feleség a vitát követően segítségért fordult az egyik szomszédjához, aki értesítette a körzeti megbízottat.

 

megvert-no.jpg

 

Az asszony elmondta a rendőröknek, hogy férjével több évtizede házasok, azonban a kapcsolatuk a férj féltékenysége miatt évekkel korábban megromlott. Az asszony állítása szerint a férfi azóta rendszeresen veri; legutóbb - a gyanú szerint - 2014. december 16-án egy bútorlappal verte meg a nőt. A körzeti megbízott a 47 éves nőt azonnal kórházba vitte, ahol az orvosok megállapították, hogy testén több - feltételezhetően - bántalmazásból származó sérülés van.

A férfit a nagykanizsai rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A kihallgatáson a gyanúsított nem tagadta, hogy többször megverte a feleségét, azonban részletekről nem akart beszélni.
Az ügyben a Nagykanizsai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 48 éves férfi ellen - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
(A fotó illusztráció)