Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.02.23

Puzsér: a kártékony Frizbinek annyi

"Hajdú Péter a bíróságon tanúkkal igyekszik bizonyítani, hogy az én kritikáim következtében roppant meg a fogyatékosokkal és rákbetegekkel szórakoztató showműsor, a Frizbi nézettsége - vagyis én pénzben kifejezhető kárt okoztam neki, melynek megtérítésére kötelezni próbál.

 

frizbi-hajdu-peter.jpg


Személyes visszajelzések tömege igazolja számomra, hogy a Frizbi a közvélemény szemében ma már nem pusztán egy beszédképtelen és szellemtelen ember nézhetetlen bulvárműsora, hanem aljas indokból elkövetett, kegyetlen támadássorozat a jó ízléssel, a humánummal, civilizációnk alapvető értékeivel szemben.
Büszkén jelentem, hogy a Frizbi rövid - bár így is gyötrelmesen hosszú és súlyosan kártékony - élete véget ért. A TV2 új tulajdonosa az emberi nyomorúságnak ehhez a trash-televíziós vásárához már nem adja a nevét. Győztünk.
Hajdú Péter állítólag két hetente továbbra is lehetőséget kap majd arra, hogy a nyilvánosság előtt úgy tegyen, mintha televíziós volna - ez azonban így is azt jelenti, hogy az általa képezett pszichopátiás nyomás alól végre felszabadul minden második hét, továbbá a Kék Golyó utcai Országos Onkológiai Intézet. Hajdú új műsorát a legteljesebb közönnyel várom, és ha pusztán csak szar lesz - ez ugyanis a legtöbb, ami Hajdútól elvárható -, ígérem, hogy pont annyit foglalkozom majd vele, mintha Fekete Pákó vagy Kiszel Tünde kapna műsorsávot egy országos televízióban."

(Forrás: Puzsér Róbert - Facebook)