Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.08.23

Müller Péter támogatására megrendezésre kerül a Rock Hangjai jótékonysági koncert

Müller Péter támogatására megrendezésre kerül a Rock Hangjai jótékonysági koncert 2022. augusztus 27-én Budapesten, a Voice Beat Próbateremben. Fő védnök Megyery Anikó Rock Nemzedék , kiemelt támogató Wicky Black Rockpagoda, Mex rádió.

 

Müller Péternél 2005-ben fedezték fel a II-es típusú cukorbetegséget. 2016-ban egy strandolás során keletkezett a bal talpán egy apró seb, mely sok kezelés után sem gyógyult meg. Elfekélyesedett, majd csonthártya gyulladást okozott, melynek a láb térd feletti amputálása lett a következménye. Nemrégiben lehetősége nyílt egy speciális mű lábra, amivel ha megtanul járni, akkor végre a kerekesszéket lecserélheti egy botra. A műláb teljes összege 4.300.000 Ft, ennek egy bizonyos önrésze van, amit neki kell kifizetnie, hogy javuljon az életminősége.

muller-peter-mulab-2022.jpg

Wicky Black, a Rockpagoda vezetője mindig céljának tartja a jó ügyek támogatását. Amikor Megyery Anikó a Rock Nemzedék Zenekar énekesnője (a rendezvény szervezője) megkereste, hogy segítsen, a válasz nem is volt kérdéses. majd sorban jöttek a támogatók így a Mex Rádió is.

 

A rendezvény 2022 augusztus 27-én Budapesten, a Bogdáni út 1-ben, a Voice Beat próbaterem udvarán lesz megtartva. Akár egy igazi családi program, mert lesznek gyermek programok, mint például hajfonás, arcfestés, hangszersimogató, játszósarok, meseóra. Aki teheti, jöjjön el, mert nagyon klassz zenekarok lesznek. A Druida zenekar nyitja a rendezvényt 14 órakor, fellépők között lesz még a Señor zenekar, a Hisztéria, Celia, PonEz zenekarok. A rendezvény színvonalához Bebők Tamás csodálatos szaxofon előadásával járul hozzá. Az est záró zenekara 21 órakor a szervező Megyery Anikó vezette Rock Nemzedék lesz Tunyogi Péter, P.Mobil, és Mobilmánia dalokkal, a vendég pedig Sztankay László az Old Boys zenekarból.

 

Az ajánlott támogatói jegy 2000 Ft, minden jegy tombola sorsoláson fog részt venni. A tombola sorsolás este 22:00 kor lesz.

A rendezvény fővédnöke Megyery Anikó, a Rock Nemzedék managere, zenekar vezetője, énekese és frontembere. A rendezvény házigazdája Rozványi Dávid, író, költő, a Boldogságbolt szerzője.

a-rock-hangjai-2022.jpg

A szíves támogatásokat Müller Péter, az alábbi számlaszámon várja!

Raiffeisen Bank Zrt Müller Péter 12012307-01409003-00200001

Müller Péter 47 éves, boldog házas. Kérünk segíts, hogy minőségi életet élhessen!
A zene segít! Légy része a zenének és légy része a támogatásnak! Várunk!!!

 

A Rock Hangjai Jótékonysági rendezvény programja: https://www.facebook.com/events/814653086216578

Fő támogató a Rockpagoda és a Mex Rádió.

Támogatóik: Sztráda Rádió, Fáklya Rádió, Rockbook Rockmagazin, Pizza King Expressz Óbuda, Voice Beat próbaterem.

Mex Rádió - Interjú Megyery Anikóval, a Rock Nemzedék Zenekar vezetőjével, a rendezvényfővédnökével: