Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.01.30

Ellopták Demcsák Zsuzsa Facebook oldalát

A napokban poénos videók jelentek meg Demcsák Zsuzsa hivatalos Facebook oldalán. Mint kiderült az oldalt ellopták.

Január 27-e óta vicces videókat posztolt a 68 ezer követővel rendelkező oldalán Demcsák Zsuzsa a Facebookon, ami nem vall rá. A videók miatt követői is kiakadtak, nem értik miért posztolgat a közszereplő kínai videókat.

demcsak-zsuzsa-facebook.jpg

(Fotó: Demcsák Zsuzsa official - Facebook)

Demcsák a Facebook oldalát 2013. októberében hozta létre, sőt az oldalt a Facebook külön (kék pipa) jelzéssel hitelesítette is. Viszont úgy néz ki, hogy valaki feltörhette, hiszen nem csak vicces videók pörögnek az oldalon, hanem a Facebook oldal kategóriáját is átírták játékvideó készítőre. (Demcsák saját bejegyzéseit egyébként eddig nem törölték.)

A poénos videók alatt viszont olvasható Demcsák Zsuzsa személyes Facebook profiljának kommentjei, amelyeket szintén nem töröltek.

"Kèrlek, ne osszátok vagy likeoljátok ezt az oldalt! Ellopták az oldalamat, jelenleg NEM ÉN üzemeltetem!!!! Engem az instagramon @zsdemcsak néven találtok meg!!! Ennek az oldalnak a visszaszerzése folyamatban van! Demcsák Zsuzsa" - írta feltört oldalának videóihoz kommentben Demcsák, aki saját kezűleg legutóbb január 25-én posztolt, és azóta nem tud belépni "official" oldalára.

Az oldalt nehéz lesz visszaszerezni, de nem lehetetlen. Általában jó pénzért szokták visszaadni létrehozójának, hiszen a poénos videók megosztása nem igazán jövedelmező.