Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.27

Bukta: nem árulják tovább Norbi update termékeit

"Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt -vel. Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben.

Teljes mértékben elhatárolódunk Schobert Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet.

norbi-update.jpg

Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.

Annak ellenére, hogy véleményünk szerint a termékekkel nincs probléma és biztosak vagyunk benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, mi nem szeretnénk a továbbiakban értékesíteni a termékeit.

Rövid időn belül üzletünk minden szempontból megújul. Szeretnénk a profilváltás után nagyobb vásárlóréteg igényeit kielégíteni, így ezek után is mindenkit várunk szeretettel, aki valamilyen ételintoleranciától szenved esetleg a VEGAN életmód híve, szereti az egészséges ételeket, vagy csak kávézni szeretne;)
Részletek hamarosan!
Ez a fb oldal rövidesen megszűnik.

Köszönjük, a megosztásokat." - írta Facebook oldalán vasárnap az Update LOW CARB Mammut.

Schobert Norbi szerint a nők elhízása miatt mennek tönkre a házasságok | | Hungarianpress

A fitneszguru kijelentette: az a nő, aki nem nyeri vissza szülés után a leánykori alakját, ne csodálkozzon, ha elhagyják. Schobert Norbi a Facebookra feltöltött videójában arról beszélt, hogy a házasságok tönkremenetelének leggyakoribb oka a nők elhízása. Véleménye szerint a nők képesek pusztán lelki vonzalomból összebújni a párjukkal, a férfiaknál azonban az intim együttlét pusztán a testi vágyakról szól.