Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BULVÁR

 

Cikkek

2015.05.29

Végleg eltávolítják a 45 tonnányi szerelemlakatokat a párizsi gyalogoshídról

/ Menüpont: BULVÁR

szerelemlakat.jpgA hídkorlát rácsozata azonban tavaly júniusban egy 2,4 méteres szakaszon leszakadt a lakatok súlyától. A hidat, ahonnan az egyik legszebb kilátás nyílik Párizsra, akkor egy időre le is kellett zárni. Személyi sérülés ugyan nem történt, de a városvezetés most úgy látja, hogy a rácsozat folyamatos rongálódása veszélyezteti a látogatók biztonságát, ezért hétfőtől valamennyi lakatot eltávolítják a hídkorlátról.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.24

Fagyizással ünnepelt a zalai Miss Zsaru

/ Menüpont: BULVÁR

miss-zsaru-pavlicz-izabella.jpg12 hétig szigorúan diétázott, az utolsó napokban már vizet is alig ivott, viszont nagyon sokat edzett. Így készült a Miss Zsaru versenyre a keszthelyi rendőrség főhadnagya. Pávlicz Izabella nemcsak a legfittebb rendőrnő címet szerezte meg, hanem kategóriájában megnyerte a Bikini Fitness Modell versenyt is.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.17

Hétszeres gyilkosság történt egy vajdasági lakodalomban

/ Menüpont: BULVÁR

lakodalom-gyilkossag.jpg

 

A közlemény szerint a férfi egy vadászpuskából több lövést adott le a 25-74 éves áldozatokra. A belügyi tárca szerint feltételezhetően "megromlott családi viszonyok" állhatnak a tragédia hátterében.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.16

Fura eső esett Magyarországon! Sokkoló fotók!

/ Menüpont: BULVÁR

szennyezett-eso-1.jpg

Amint elállt az eső, hát mit mondjak: a látványtól igencsak meglepődtem, ilyet még nem tapasztaltam! Hogy milyen anyag úszkál a víz tetején, fogalmam sincs.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.09

A kialvatlanság krízishelyzetben megnehezíti a döntéshozatalt

/ Menüpont: BULVÁR

alvaskutatas.jpg"Adataink azt mutatják, hogy bármennyire is küzd valaki, hogy jó döntést hozzon, az alvásdeficit olyan változásokat idéz elő az agyában, amelyek lehetetlenné teszik, hogy helyesen reagáljon a változó körülményekre" - hangsúlyozzák a tanulmány szerzői.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.23

Hol a hiba? Ütős poszt a Facebookon

/ Menüpont: BULVÁR

utos-facebook-poszt.jpg„Nem vagyok előítéletes. Mindenki azt csinál, amit akar. De az mégiscsak abszurd, hogy végig kell nézem ilyesmit” – kezdődik a férfi bejegyzése.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.18

Egy nyaggató anya gyermekei többre viszik az életben

/ Menüpont: BULVÁR

nyaggato-anya.jpgLehet, hogy most gyűlöli a lányod, hogy mindenfélével nyaggatod, de később meg fogja köszönni Neked. Egy új kutatás szerint sikeresebbek azoknak az anyáknak a gyermekei, egészen pontosan a lányai, akiket sokat nyaggatnak.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.04.17

Az elváltak körében magasabb a szívroham kockázata

/ Menüpont: BULVÁR

valas.jpgAzt már korábban megállapították, hogy egy szeretett lény halála nagy mértékben növeli a szívroham kockázatát. A Duke Egyetem kutatócsoportja most hasonló összefüggést mutatott ki a válásról.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.16

Rendőrgyakornok nyerte a telt nők versenyét

/ Menüpont: BULVÁR

sophia-adams.jpg

A pályázaton csak olyan lányok indulhattak, akiknek melltartókosara nagyobb a D méretnél. Sophia Adams például 85K melltartókat visel.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.14

Megverték az M1 állami hírtévé műsorvezetőjét

/ Menüpont: BULVÁR

borsa-miklos-mtva-megvertek.jpgÁllítólag a munkája miatt támadták meg Balatonfüreden Borsa Miklóst az M1 állami hírtévé műsorvezetőjét. A támadók először azt kérdezték, hogy ő mondja-e a híreket, majd rátámadtak és megverték.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.11

Új traktoros sebességi világrekord: 130-cal robogott a gép hóban

/ Menüpont: BULVÁR

traktor-sebessegi-vilagrekord.jpgA finn rally világbajnok, Juha Kankkunen 130,165 km/h végsebességet ért el a traktorral, amellyel így új világrekordot állítottak fel, mivel traktorral még soha sehol nem értek el ekkora sebességet.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.11

Apja mellett üldögélt az 5 éves fiú múmiája

/ Menüpont: BULVÁR

gyerekmumia.jpgEddig csupán egyszer, 1925-ben láthatta a közönség Arányi Lajos 19. századi patológus 5 éves korában elhunyt kisfiának múmiáját. Zolika elvesztése annyira megviselte Arányit, hogy 1862-ben bebalzsamozta a gyerek testét és felöltöztetve egy székre ültette.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.04

Betiltották a túl sovány modellek alkalmazását

/ Menüpont: BULVÁR

tul-sovany-modell.jpgElfogadta pénteken a francia nemzetgyűlés azt a javaslatot, amely az anorexia elleni küzdelem érdekében megtiltja a túlságosan vékony modellek alkalmazását. Az új egészségügyi törvény részeként megszavazott passzust megelőzően csütörtökön a szélsőséges soványságra való buzdítás szabálysértését is megalkották a képviselők.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.28

Megint elítélték Zalatnay Saroltát, aki azt mondja, szégyelli, hogy valakitől kérjen - Videó

/ Menüpont: BULVÁR

zalatnay-sarolta.jpgFolytatólagosan elkövetett csalás miatt nem jogerősen másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte Zalatnay Saroltát szerdán a Budaörsi Járásbíróság. A bíróság bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben összesen csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.26

Egy „rossz” gyerek levele a tanárokhoz

/ Menüpont: BULVÁR

rossz-gyerek.jpg"Lassan 14 vagyok, tele intőkkel és figyelmeztetésekkel. Rossz jegyekkel és romló magatartással. Meg kell felelnem a sulinak, meg kell felelnem a koromnak, meg kell felelnem a szüleimnek és meg kell felelnem a barátaimnak."

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.25

Mit meg nem tesz a családjáért Angelina Jolie! Eltávolítatta petefészkeit és petevezetékeit

/ Menüpont: BULVÁR

angelina-jolie.jpgEltávolították Angelina Jolie amerikai filmsztár petefészkeit és petevezetékeit. A műtéttel a rák kialakulását kívánta megelőzni a színésznő, aki a The New York Times-ban maga vallott a beavatkozásról.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.23

Szülei szerint legyőzte a rákot a kórházból megszöktetett ötéves brit kisfiú

/ Menüpont: BULVÁR

rakos-kisfiu-0.jpgSzülei szerint legyőzte a rákot az ötéves Ashya King, akit szülei tavaly a brit hatóságokkal dacolva előbb Spanyolországba, majd egy prágai magánklinikára vittek Angliából, hogy az általuk legjobbnak ítélt, Nagy-Britanniában azonban nem elérhető kezelést kapja meg.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.22

Cápa végzett egy német turistával Egyiptomban

/ Menüpont: BULVÁR

capatamadas.jpgCápa támadt egy német turistára a Vörös-tengerben Egyiptom déli részén. Az 52 éves férfi belehalt sérüléseibe - jelentette az egyiptomi sajtó.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.17

40 éves az Edda Művek

/ Menüpont: BULVÁR

edda-muvek-1.jpgElsősorban szórakoztatni akarunk, boldogságot vinni a koncertekbe, mosolyt az arcokra. Szövegeimben arról írok, ami körülvesz és foglalkoztat, a világot és a jövőt a szeretet hangsúlyozásával képzelem el - mondta Pataky Attila.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.16

Királysast reptettek a Föld legmagasabb épületéről

/ Menüpont: BULVÁR

kiralysas.jpgA Darsan nevű királysas hátára erősített kamera felvételeit élőben közvetítették az interneten, amint 829,9 méteres magasságból alásuhant a földön várakozó oktatójához.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.14

És akkor lekapcsolták a tahó BMW-st - Videó

/ Menüpont: BULVÁR

taho-bmw-s.jpg

Amire nem számított a nagyképű, szabálytalanul manőverező bömbös sofőrje sofőr az volt, hogy éppen arra jártak a rendőrök...

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.09

Megmérgeztek egy ír szettert a világ legrangosabb kutyakiállításán

/ Menüpont: BULVÁR

megmergezett-kutya-2.jpgMegmérgeztek egy díjazott ír szettert a világ legnagyobb és legrangosabb kutyakiállításán, a birminghami Crufts-on.
Jagger az után múlt ki, hogy gazdájával hazatért Belgiumba a birminghami kutyashow-ról, tulajdonosai szerint mérgezett marhát etettek az állattal.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.04

A Szürke 50 árnyalata: se egy normális smacizás, se egy rendes kettyintés

/ Menüpont: BULVÁR

bihari-viktoria-foto-1.jpgVígjáték kategóriában mindenképp Oscar gyanús a dolog, de attól tartok több millió, boldogtalan és szexmentes házasságban vergődő családanya sírta tele éjjel a párnáját, miközben a kikötözésről és a seggrepacsiról álmodott lyukas atlétában horkoló, sörhasú, foltokban kopaszodó, cigiszagú férje mellett.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.03

Láttál már valaha is fakopáncson lovagoló minimenyétet?

/ Menüpont: BULVÁR

fakopancs-minimenyet.jpgEgyébként az emlős nem utazni akart a madáron, hanem meg akarta ölni és meg is akarta enni őt.

Kevés sikerrel.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.01

Ebben magyarországi erdőben lehet venni sírhelyet

/ Menüpont: BULVÁR

agostyan-kegyeleti-erdo.jpgAz emlékerdő nem a meglévő temetők és sírkertek konkurenciája, hanem egy befogadó alternatíva azok számára, akik az örök nyugalmat a természetben képzelik el. A temetés felvétele minden esetben a temetkezési szolgáltatókon keresztül történik.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.23

Kisebb eséllyel lesz allergiás a gyerek, ha kézzel mosogat a család

/ Menüpont: BULVÁR

mosogatas.jpg

Csökkentheti a gyermekkorban kialakuló allergia lehetőségét, ha a családban nem géppel, hanem hagyományosan, vagyis kézzel mosogatják az edényeket - derült ki egy svéd kutatásból.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.22

Leleplezték a fára mászó hortobágyi róka titkát

/ Menüpont: BULVÁR

fara-maszo-roka.jpgEgy róka manapság a magyar internet sztárja. A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság területén van egy hím róka, akinek az a mániája, hogy fákra mászik fel és onnan figyeli az eseményeket.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.17

Így néz ki egy magyar-kínai nyugta :)

/ Menüpont: BULVÁR

kinai-nyugta.jpgA kínai kereskedők elég ügyesen megvetették a lábukat Magyarországon, a ruhák, cipők, ilyen-olyan apróságokon kívül élelmiszert is árulnak. És olyan nyugtát is adnak néha-néha, amitől egy adóellenőrt szabályszerűen kitör a frász.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.16

Végre sikerült megvenni!!!

/ Menüpont: BULVÁR

bmw.jpgAz a rengeteg munkával töltött nap és éjszaka meghozta gyümölcsét! Mindenki csak sír és azt ismételgeti mit miért nem lehet. Hát itt van az élő példa, hogy igenis lehet.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.16

Az autóvezetők dönthetnének a kocsikban tárolt adathegyek átadásáról

/ Menüpont: BULVÁR

okosauto.jpgEgyre több információ jön létre a gépjárművekben azáltal, hogy a fedélzeti és navigációs rendszerek, az okostelefonok, és a különböző alkalmazások újabb és újabb adathegyeket termelnek.

 
Teljes bejegyzés