Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BULVÁR

 

Cikkek

2015.07.06

A szaúdi herceg eljótékonykodta a 32 milliárd dolláros teljes vagyonát

/ Menüpont: BULVÁR

elajandekozta-teljes-vagyonat.jpgAlwaleed Bin Talal szaúd-arábiai herceg teljes vagyonát eljótékonykodta, mondván ő akar lenni az arábiai Warren Buffett, aki korábban szintén elajándékozta vagyonát jótékony célokra.

 
Teljes bejegyzés

2015.06.25

14 milliós bírság a TV2-nek az Éden Hotel miatt

/ Menüpont: BULVÁR

tv-2-botrany.jpgA médiatanács vizsgálatot indított az ügyben. A TV2 egy héttel korábbi közleményében elismerte hibáját és elnézést kért a valóságshow egyik adásában képernyőre kerültek miatt. Kijelentette, hogy kész műsorpolitikájának felülbírálására, és mérlegeli, hogy a jövőben indít-e hasonló jellegű valóságshow-t.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.06.05

Egészségtelenül vékony modell miatt tiltottak be egy reklámot

/ Menüpont: BULVÁR

vekony-modell.jpg

Az Yves Saint Laurent túlságosan vékony modellekre építő kampányai ellen már korábban is petíció indult, mondván, hogy a többi nő önképére nézve káros, ha lehetetlenül vékony nőket állítanak példaként.

 
Teljes bejegyzés

2015.06.02

Az év fagylaltja - Az opera royal győzött 2015-ben

/ Menüpont: BULVÁR

az-ev-fagylaltja-2015.jpgA belga csokoládéból készült, mogyorós ostya-törmelékkel és fehér csokoládéval rétegelt, opera royal elnevezésű fagylalt érdemelte ki Az év fagylaltja 2015 címet Soltvadkerten, ahol hétfőn több mint 80 alkotás közül választotta ki a győztest a zsűri a Szent Korona Cukrászdában.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.30

Három év felfüggesztett börtönbüntetés a kóbor kutyák által megölt kisfiú ügyében

/ Menüpont: BULVÁR

kobor-kutya-megolt-kisfiu.j-0-pg.jpgA 4 éves Ionut Anghel Bukarest egyik parkjában játszott, amikor nagymamája felügyelete alól kikerülve, egy közeli elhagyott telekre tévedt testvérével. Kóbor kutyák támadták meg őket, bátyjának sikerült elmenekülnie, de a 4 éves kisfiút halálra marcangolták a gazdátlan ebek.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.29

Végleg eltávolítják a 45 tonnányi szerelemlakatokat a párizsi gyalogoshídról

/ Menüpont: BULVÁR

szerelemlakat.jpgA hídkorlát rácsozata azonban tavaly júniusban egy 2,4 méteres szakaszon leszakadt a lakatok súlyától. A hidat, ahonnan az egyik legszebb kilátás nyílik Párizsra, akkor egy időre le is kellett zárni. Személyi sérülés ugyan nem történt, de a városvezetés most úgy látja, hogy a rácsozat folyamatos rongálódása veszélyezteti a látogatók biztonságát, ezért hétfőtől valamennyi lakatot eltávolítják a hídkorlátról.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.24

Fagyizással ünnepelt a zalai Miss Zsaru

/ Menüpont: BULVÁR

miss-zsaru-pavlicz-izabella.jpg12 hétig szigorúan diétázott, az utolsó napokban már vizet is alig ivott, viszont nagyon sokat edzett. Így készült a Miss Zsaru versenyre a keszthelyi rendőrség főhadnagya. Pávlicz Izabella nemcsak a legfittebb rendőrnő címet szerezte meg, hanem kategóriájában megnyerte a Bikini Fitness Modell versenyt is.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.17

Hétszeres gyilkosság történt egy vajdasági lakodalomban

/ Menüpont: BULVÁR

lakodalom-gyilkossag.jpg

 

A közlemény szerint a férfi egy vadászpuskából több lövést adott le a 25-74 éves áldozatokra. A belügyi tárca szerint feltételezhetően "megromlott családi viszonyok" állhatnak a tragédia hátterében.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.16

Fura eső esett Magyarországon! Sokkoló fotók!

/ Menüpont: BULVÁR

szennyezett-eso-1.jpg

Amint elállt az eső, hát mit mondjak: a látványtól igencsak meglepődtem, ilyet még nem tapasztaltam! Hogy milyen anyag úszkál a víz tetején, fogalmam sincs.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.09

A kialvatlanság krízishelyzetben megnehezíti a döntéshozatalt

/ Menüpont: BULVÁR

alvaskutatas.jpg"Adataink azt mutatják, hogy bármennyire is küzd valaki, hogy jó döntést hozzon, az alvásdeficit olyan változásokat idéz elő az agyában, amelyek lehetetlenné teszik, hogy helyesen reagáljon a változó körülményekre" - hangsúlyozzák a tanulmány szerzői.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.23

Hol a hiba? Ütős poszt a Facebookon

/ Menüpont: BULVÁR

utos-facebook-poszt.jpg„Nem vagyok előítéletes. Mindenki azt csinál, amit akar. De az mégiscsak abszurd, hogy végig kell nézem ilyesmit” – kezdődik a férfi bejegyzése.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.18

Egy nyaggató anya gyermekei többre viszik az életben

/ Menüpont: BULVÁR

nyaggato-anya.jpgLehet, hogy most gyűlöli a lányod, hogy mindenfélével nyaggatod, de később meg fogja köszönni Neked. Egy új kutatás szerint sikeresebbek azoknak az anyáknak a gyermekei, egészen pontosan a lányai, akiket sokat nyaggatnak.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.04.17

Az elváltak körében magasabb a szívroham kockázata

/ Menüpont: BULVÁR

valas.jpgAzt már korábban megállapították, hogy egy szeretett lény halála nagy mértékben növeli a szívroham kockázatát. A Duke Egyetem kutatócsoportja most hasonló összefüggést mutatott ki a válásról.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.16

Rendőrgyakornok nyerte a telt nők versenyét

/ Menüpont: BULVÁR

sophia-adams.jpg

A pályázaton csak olyan lányok indulhattak, akiknek melltartókosara nagyobb a D méretnél. Sophia Adams például 85K melltartókat visel.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.14

Megverték az M1 állami hírtévé műsorvezetőjét

/ Menüpont: BULVÁR

borsa-miklos-mtva-megvertek.jpgÁllítólag a munkája miatt támadták meg Balatonfüreden Borsa Miklóst az M1 állami hírtévé műsorvezetőjét. A támadók először azt kérdezték, hogy ő mondja-e a híreket, majd rátámadtak és megverték.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.11

Új traktoros sebességi világrekord: 130-cal robogott a gép hóban

/ Menüpont: BULVÁR

traktor-sebessegi-vilagrekord.jpgA finn rally világbajnok, Juha Kankkunen 130,165 km/h végsebességet ért el a traktorral, amellyel így új világrekordot állítottak fel, mivel traktorral még soha sehol nem értek el ekkora sebességet.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.11

Apja mellett üldögélt az 5 éves fiú múmiája

/ Menüpont: BULVÁR

gyerekmumia.jpgEddig csupán egyszer, 1925-ben láthatta a közönség Arányi Lajos 19. századi patológus 5 éves korában elhunyt kisfiának múmiáját. Zolika elvesztése annyira megviselte Arányit, hogy 1862-ben bebalzsamozta a gyerek testét és felöltöztetve egy székre ültette.

 
Teljes bejegyzés

2015.04.04

Betiltották a túl sovány modellek alkalmazását

/ Menüpont: BULVÁR

tul-sovany-modell.jpgElfogadta pénteken a francia nemzetgyűlés azt a javaslatot, amely az anorexia elleni küzdelem érdekében megtiltja a túlságosan vékony modellek alkalmazását. Az új egészségügyi törvény részeként megszavazott passzust megelőzően csütörtökön a szélsőséges soványságra való buzdítás szabálysértését is megalkották a képviselők.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.28

Megint elítélték Zalatnay Saroltát, aki azt mondja, szégyelli, hogy valakitől kérjen - Videó

/ Menüpont: BULVÁR

zalatnay-sarolta.jpgFolytatólagosan elkövetett csalás miatt nem jogerősen másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte Zalatnay Saroltát szerdán a Budaörsi Járásbíróság. A bíróság bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben összesen csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.26

Egy „rossz” gyerek levele a tanárokhoz

/ Menüpont: BULVÁR

rossz-gyerek.jpg"Lassan 14 vagyok, tele intőkkel és figyelmeztetésekkel. Rossz jegyekkel és romló magatartással. Meg kell felelnem a sulinak, meg kell felelnem a koromnak, meg kell felelnem a szüleimnek és meg kell felelnem a barátaimnak."

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.25

Mit meg nem tesz a családjáért Angelina Jolie! Eltávolítatta petefészkeit és petevezetékeit

/ Menüpont: BULVÁR

angelina-jolie.jpgEltávolították Angelina Jolie amerikai filmsztár petefészkeit és petevezetékeit. A műtéttel a rák kialakulását kívánta megelőzni a színésznő, aki a The New York Times-ban maga vallott a beavatkozásról.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.23

Szülei szerint legyőzte a rákot a kórházból megszöktetett ötéves brit kisfiú

/ Menüpont: BULVÁR

rakos-kisfiu-0.jpgSzülei szerint legyőzte a rákot az ötéves Ashya King, akit szülei tavaly a brit hatóságokkal dacolva előbb Spanyolországba, majd egy prágai magánklinikára vittek Angliából, hogy az általuk legjobbnak ítélt, Nagy-Britanniában azonban nem elérhető kezelést kapja meg.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.22

Cápa végzett egy német turistával Egyiptomban

/ Menüpont: BULVÁR

capatamadas.jpgCápa támadt egy német turistára a Vörös-tengerben Egyiptom déli részén. Az 52 éves férfi belehalt sérüléseibe - jelentette az egyiptomi sajtó.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.17

40 éves az Edda Művek

/ Menüpont: BULVÁR

edda-muvek-1.jpgElsősorban szórakoztatni akarunk, boldogságot vinni a koncertekbe, mosolyt az arcokra. Szövegeimben arról írok, ami körülvesz és foglalkoztat, a világot és a jövőt a szeretet hangsúlyozásával képzelem el - mondta Pataky Attila.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.16

Királysast reptettek a Föld legmagasabb épületéről

/ Menüpont: BULVÁR

kiralysas.jpgA Darsan nevű királysas hátára erősített kamera felvételeit élőben közvetítették az interneten, amint 829,9 méteres magasságból alásuhant a földön várakozó oktatójához.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.14

És akkor lekapcsolták a tahó BMW-st - Videó

/ Menüpont: BULVÁR

taho-bmw-s.jpg

Amire nem számított a nagyképű, szabálytalanul manőverező bömbös sofőrje sofőr az volt, hogy éppen arra jártak a rendőrök...

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.09

Megmérgeztek egy ír szettert a világ legrangosabb kutyakiállításán

/ Menüpont: BULVÁR

megmergezett-kutya-2.jpgMegmérgeztek egy díjazott ír szettert a világ legnagyobb és legrangosabb kutyakiállításán, a birminghami Crufts-on.
Jagger az után múlt ki, hogy gazdájával hazatért Belgiumba a birminghami kutyashow-ról, tulajdonosai szerint mérgezett marhát etettek az állattal.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.04

A Szürke 50 árnyalata: se egy normális smacizás, se egy rendes kettyintés

/ Menüpont: BULVÁR

bihari-viktoria-foto-1.jpgVígjáték kategóriában mindenképp Oscar gyanús a dolog, de attól tartok több millió, boldogtalan és szexmentes házasságban vergődő családanya sírta tele éjjel a párnáját, miközben a kikötözésről és a seggrepacsiról álmodott lyukas atlétában horkoló, sörhasú, foltokban kopaszodó, cigiszagú férje mellett.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.03

Láttál már valaha is fakopáncson lovagoló minimenyétet?

/ Menüpont: BULVÁR

fakopancs-minimenyet.jpgEgyébként az emlős nem utazni akart a madáron, hanem meg akarta ölni és meg is akarta enni őt.

Kevés sikerrel.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.01

Ebben magyarországi erdőben lehet venni sírhelyet

/ Menüpont: BULVÁR

agostyan-kegyeleti-erdo.jpgAz emlékerdő nem a meglévő temetők és sírkertek konkurenciája, hanem egy befogadó alternatíva azok számára, akik az örök nyugalmat a természetben képzelik el. A temetés felvétele minden esetben a temetkezési szolgáltatókon keresztül történik.

 
Teljes bejegyzés