Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.01.07

Boltból rabolt, keresik a zalai rendőrök

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntette miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 

keszthely-rablas-1.jpg

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen ember 2015. január 4-én 20 órakor bement egy keszthelyi élelmiszerüzletbe és az ott dolgozó pénztárost –  feltehetően fegyverrel – a bevétel átadására szólította fel.

A fenyegetés hatására az alkalmazott átadta a pénzt, melyet az elkövető egy nylon táskába pakolt, majd a Cholnoky Jenő utca irányába gyalogosan, futva menekült el.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján az elkövető körülbelül 30-35 éves, 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Az elkövetéskor fehér színű edzőcipőt, sötét színű szabadidő nadrágot, fekete-fehér színű kapucnis kabátot, valamint egy szemrésznél kivágott kötött sapkából készült maszkot viselt, amely eltakarta az arcát.

 

keszthely-rablas-2.jpg

 

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-80/200-492-es telefonszámon, vagy tárcsázza a 107-es vagy a 112-es segélyhívószámokat, de tehet bejelentést személyesen is bármelyik rendőri szervnél - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)