Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.03.13

Nőket fogdosott, nyilvánosan propellerezett a nagykanizsai szatír

7 rendbeli szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek a Nagykanizsai Járásbíróság azt a nagykanizsai férfit, aki több alkalommal, nyilvános helyeken nőket inzultált.

 

szatir.jpg


A vád szerint a vádlott 2014 áprilisa és júliusa között több Zala megyei településen is (Nagykanizsa, Pókaszepetk, Zalaegerszeg) szeméremsértő módon viselkedett.  Számára ismeretlen fiatal lányokat,  nőket szólított le különböző indokkal az utcán.

 

Egyesektől akitől pénzt, másoktól útbaigazítást kért, majd hirtelen mozdulattal, durván megmarkolta a mellüket, ezzel a sértettek emberi méltóságát megsértve. Három alkalommal nyilvános helyen a nemi szervét mutogatta, s  önkielégítést végzett.  

 

Az ügyben eljáró Nagykanizsai Járásbíróság 2015. március 11-én 7 rendbeli szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek, s halmazati büntetésül, mint visszaesőt 1 év 4 hónap, börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, s 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.  
 
Az ítélet nem jogerős, a vádlott fellebbezett ellene - tudatta a Letenye Médiával Dr. Bartalné Dr. Mentes Judit a Zalaegerszegi Törvényszék sajtószóvivője.