Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.01.29

Négy autógumit tolt ki fizetés nélkül egy zalaegerszegi hipermarketből

Egy 1973-ban született zalaegerszegi férfi még tavaly november 13-án kora délután 18 óra körüli időben egy zalaegerszegi hipermarketben tartózkodott, ahol a bevásárlókocsijába tett 4 db 61.160 Ft értékű Riken 195/65/R15 típusú gumiabroncsot.

Az áruk kifizetése nélkül a mosdók irányába tolta a bevásárlókocsit, itt megnézte, hogy a biztonsági őr a bejáratnál tartózkodik-e. Amikor látta, hogy nincs a helyén, akkor a hipermarket parkolójának irányába távozott.

A hipermarketben lévő másik üzlet vezetőnőjének feltűnt a férfi viselkedése, ezért utána ment. A parkolóban találkozott munkatársának férjével, akinek elmondta a történteket. A tolvajt ezután a férfi vette észre, éppen akkor, amikor egy Peugeot Partner csomagtartójába a gumiabroncsokat pakolta, majd a bevásárlókocsit a helyére tolta vissza. A vádlott a férfit észrevette, ezért a gumiabroncsokat visszaszolgáltatta.

Az ügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat a napokban - tudatta honlapunkkal dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.

birosag.jpg