Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.03.04

Keresd meg a sliccemet! Alkalmazottját molesztálta a zalaegerszegi presszó üzemeltetője

Kamera rögzítette a cselekmény egy részét...

Egy zalaegerszegi presszót üzemeltető 60 éves férfi 2014 júniusában a reggeli nyitást  követően a pultban dolgozó alkalmazottja mögé állt, elkezdte a nyakát és a hátát simogatni,  megkérdezte tőle, hogy „van-e rajtad melltartó”.

A sértett kérte, hogy hagyja abba, de a terhelt továbbra is simogatta a nyakát, kihúzta a pólóját a szoknyából, majd az alá nyúlva hátulról a mellét fogdosta.

 

szoknya-ala-nyult.jpg

 

Ezután a terhelt a szoknyáját húzta fel, és a sértett folyamatos tiltakozása ellenére sem hagyta abba a cselekményt. Miután a sértett nem tudta elhárítani a terhelt erőszakos közeledését, a presszó elé, az utcára menekült. A terhelt még eközben is azt mondogatta, hogy „ keresd meg a sliccemet”!

A férfi szeméremsértő magatartása a sértett nemi önrendelkezési jogát és emberi méltóságát sértette, amely miatt a sértett joghatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség a férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járásbíróság előtt - tudatta a Letenye Médiával szerdán Dr. Pirger Csaba a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

(Fotó: illusztráció)