Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.06.27

Jogsi nélkül vezetett, elfutott, és azóta sincs meg egy bánokszentgyörgyi férfi

Egy 1989-ben született bánokszentgyörgyi férfi még 2021. augusztus 7-én, 15 óra 5 perckor, a 61-es számú főúton Pogányszentpéter község irányából Nagykanizsa irányába úgy vett részt a közúti forgalomban a saját tulajdonát képező Mazda típusú személygépkocsival, hogy őt a Zalaegerszegi Járásbíróság végzésével a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértése miatt 8 nap szabálysértési elzárásra és 10 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte.

birosag.jpg

A vádlottat a rendőrjárőrök Nagykanizsán a Pálinkás út 3. szám előtti útszakaszon közúti ellenőrzés céljából megállították. A jármű megállását követően a vádlott az autó vezetőüléséből kiszállt, és a helyszínről – mielőtt a rendőrök vele szemben intézkedni tudtak volna – futva elmenekült, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Az ügyben a Nagykanizsai Járási Ügyészség az ismeretlen helyen tartózkodó vádlott, mint visszaeső ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétsége miatt emelt vádat a napokban - tudatta honlapunkkal dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.