Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.01

Facebook Live-ban üzent a Vágott szájú Ferikének a zalai férfi, bíróság elé állítják

Egy 1997-ben született pacsai férfi egy közösségi oldalon, 2021. június 10-én ún. „élő adásban” bejelentkezve a sértett férfinek címezve fenyegető kijelentéseket tett. A vádlott saját készítésű felvétele huzamosabb ideig elérhető volt saját profiljának idővonalán, amelyen a vádlott az alábbiakat üzente:

„Sziasztok! Vágott szájú Ferike. Pacsára te büdös kutya! Amiért kikiabáltál a kocsiból, ezért szét leszel b…a te f…..ó, nem fogom nézni, hogy gyerekkel vagy nem vagy gyerekkel, kihúzkodlak te kutya, mert ezért amiért te kikiabáltál meg leszel b…..a kajakra, nagyon csúnyán meg leszel b….a, ezt ne felejtsd el. Osszátok meg!

Küldjétek el a vágott szájú kutyának Pacsára, hogy be fogom támadni ott ahol érem a kutyát. És ő is feljelenthet nyugodtan, azért amiért kutya voltál most, hogy kikiabáltál a kocsiból szét…….k te kutya! Kajakra szárazon megb……k!”

A vádlott cselekményével félelemkeltés céljából a sértettet személy elleni erőszakos büntetendő cselekmény elkövetésével fenyegette meg.

Az ügyben Zalaegerszegi Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat a napokban - tudatta honlapunkkal dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.

birosag.jpg