Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A feleségét előállító zalai zsarura írt rá a Facebookon

Egy 1978-ban született gellénházi férfi 2021. június 20-án kora hajnalban értesült arról, hogy a feleségét 2021. június 19-én késő este Gellénházán a Széchenyi úton rendőri intézkedés alá vonták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

A vádlott egy internetes közösségi oldalon keresztül megkereste a szolgálatban lévő és a feleségével szemben rendőri intézkedést foganatosító járőröket, egy címzetes rendőr törzszászlóst és egy rendőr őrmestert, és az alkalmazáson keresztül privát üzenetet küldött részükre.

A vádlott 2021. június 20-án hajnali 3 óra 8 perckor az alábbi üzenetet küldte egyiküknek: „Na Őrmester! Az Isten adja meg hogy személyesen tudjunk találkozni! Csak ne legyen rajtad egyenruha! Nem vagy valami nagy név, az már biztos! Remélem, életed legnagyobb élménye volt, hogy bevitted a feleségem! Szívből kívánom, hogy életed párját, egy kemény fa..ú srác húzza a f…ra, és abban bízom, hogy a szemed előtt teszik! Jah, hogy b…i vagy? Szar a helyzeted….."
 
A vádlott magatartásával a rendvédelmi szerv tagjával szemben, annak munkaköre ellátásával összefüggésben használt becsület csorbítására alkalmas kifejezést.

Az ügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség becsületsértés vétsége miatt emelt vádat - tudatta honlapunkkal kedden dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.

bilincs.jpg

(A fotó illusztráció)