Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BÍRÓSÁG

 

Cikkek

2015.03.12

Halott rokona fogyatékossági támogatását vette fel a zalai nő

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

koporsos-temetes.jpgA nő tudva arról, hogy a fogyatékossági támogatás igénybevételére rokonának halálát követően nem jogosult, mégsem értesítette a halál tényéről sem a Magyar Államkincstár Zala Megyei Igazgatóságát, sem a kézbesítő Magyar Postát.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.12

Sok milliót kell visszafizetnie a sikkasztó nagykanizsai közös képviselőnek

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

A 2009-2011. években a vádlott a társasház számlájáról 4.850.000 Ft összeggel a sajátjaként rendelkezett. nagykanizsa-latkep.jpgMindemellett kiderült: a vádlott hamis bizonyítványokat mellékelt a jegyzőnél leadott társasház kezelői tevékenységet bejelentő formanyomtatvány mellé.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.11

Uzsorás házaspárt ítéltek börtönre Zalában

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

uzsora.jpgA szerződés szerint a sértett egymillió forint kölcsönt kapott az asszonytól, és bár ez nem történt meg, törlesztőrészletként havonta több tízezer forintot követeltek tőle, és többször bántalmazással, házának felgyújtásával fenyegették meg.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.03.04

Keresd meg a sliccemet! Alkalmazottját molesztálta a zalaegerszegi presszó üzemeltetője

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

szoknya-ala-nyult.jpgEzután a terhelt a szoknyáját húzta fel, és a sértett folyamatos tiltakozása ellenére sem hagyta abba a cselekményt. Miután a sértett nem tudta elhárítani a terhelt erőszakos közeledését, a presszó elé, az utcára menekült. A terhelt még eközben is azt mondogatta, hogy „keresd meg a sliccemet”!

 

 
Teljes bejegyzés

2015.02.25

28 és fél év fegyházat kaptak, akik Nagykanizsán vendéglősöket fenyegettek meg

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

nagykanizsa-fel-akartak-gyujtani-egy-bart-2.jpgKözveszélyokozás és kényszerítés kísérlete miatt első fokon fegyházbüntetésre ítélte a Zalaegerszegi Járásbíróság azt a négy férfit, aki megpróbált felgyújtani egy nagykanizsai szórakozóhelyet, egy másik étterem tulajdonosát pedig üzlethelyiségének és autójának felgyújtásával fenyegetett meg.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.20

Bázakerettyei emberölési kísérlet: elsőfokon 17 év fegyházra ítélték N. Tamást

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

bazakerettye-keseles.jpgA Zalaegerszegi Törvényszék büntető tanácsa első fokon 17  év szabadságvesztésre ítélte azt a férfit, aki több késszúrással súlyosan megsebesítette feleségét, illetve önmagával is végezni akart.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.18

Halott kisbabája után vette fel a családi pótlékot 12 éven át egy nő

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

szules.jpgKöltségvetési csalás bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 47 éves nővel szemben, aki 2002 és 2014 között az alig kéthetesen meghalt gyermeke után vette fel a családi pótlékot.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.10

Zsarolásba torkolló iskolai agresszió Nagykanizsán

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

iskolai-zsarolas.jpgA sértett közölte, hogy nincs cigarettája, és órára kell már mennie. Erre a terhelt elindult feléje, üldözte a félelmében futva menekülő sértettet, elkapta, két kézzel megmarkolta a pulóverét, a sarokba nyomta, majd ütő és rúgó mozdulatokat tett feléje.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.05

182 ezres kárt okozott a kocsiban egy agresszív német görkoris Vonyarcvashegyen

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

betort-szelvedo.jpgEgy görkorcsolyás német turista kővel dobta be az autó szélvédőjét, hogy átmehessen a kocsi előtt a vonyarcvashegyi zebrán.

 
Teljes bejegyzés

2015.02.04

Kiderült, hogy a kanizsai Zorrók fiatal lányok!!!

/ Menüpont: BÍRÓSÁG

nagykanizsa-graffiti-1.jpgA fiatalkorú lányok még 2014. június 23-án nagykanizsai albérletük udvarán találtak egy festékszóró spray-t. Elhatározták, hogy unalmukban autókat fújnak le.

 
Teljes bejegyzés

« előző

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12