Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.27

Bevallotta a kettős gyilkosság elkövetését a százhalombattai rém

Beismerő vallomást tett a százhalombattai kettős gyilkossággal gyanúsított férfi, akit csütörtökön fogtak el a budaörsi rendőrök egy autóbuszon - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délután az MTI-t.

 

szazhalombatta-gyilkossag-1.jpg

 

Beluzsárné Belicza Andrea korábban elmondta, hogy az áldozatokat - egy 57 éves nőt és egy 65 éves férfit - házukban holtan találták, miután egy állampolgári bejelentést követően a rendőrök szerdán bementek az ingatlanba. Az orvos-szakértő megállapította, hogy a két ember bűncselekmény áldozata lett. Az akkor még ismeretlen tettes ellen a helyszíni szemlével és a tanúk kikérdezésével egyidejűleg eljárás indult, és fényképes körözést is kiadtak a gyilkossággal összefüggésbe hozható helyi lakos, a 21 éves Sz. Krisztián ellen.

 

szazhalombatta-gyilkossag-2.jpg

 

A lakosság információi alapján a férfit csütörtök délelőtt egy buszon fogták el a budaörsi rendőrök, majd a Pest megyei nyomozók megkezdték az elszámoltatását. Kihallgatása során Sz. Krisztián beismerte tettét: elmondta, hogy november 25-én délután több késszúrással megölte a százhalombattai házaspárt - közölte a PMRFK szóvivője.
A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A büntetőeljárást emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a PMRFK vizsgálati osztálya folytatja le. (Fotók: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)