Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.08.24

Tanszergyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Spar és a Westend

Tanszergyűjtést szervez a rászoruló családok számára tanévkezdésre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Westend bevásárlóközpont - tudatta a szeretetszolgálat az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

A szeptember 17-ig tartó kampányban tanuláshoz szükséges eszközöket várnak, például iskolatáskát, tolltartót, füzeteket, írószereket, körzőt, hegyezőt. Az adományokat a Westend ReStore-ban gyűjtik, és a segélyszervezet juttatja el a rászoruló családokhoz.

iskola.jpg

Mint írták, az iskolakezdés és a megfelelő tanszerek beszerzése minden évben komoly terhet jelent a szülőknek, különösen a nehéz helyzetben élő, többgyermekes családoknak. A Westend tanszeradományokkal szeretné megkönnyíteni az iskolakezdést.

A szervezők azt kérik, aki teheti, támogassa az akciót új, vagy jó állapotú iskolatáskával, és töltse meg alsós vagy felsős gyerekek számára összeállított iskolakezdő csomaggal. Azt kérik, hogy a használt iskolatáskát, tolltartót tisztítsák ki, élelmiszert, ruhát, használhatatlan tárgyakat ne adjanak le a gyűjtőponton. Mindenki csak olyan tanszert adományozzon, amit saját gyermekének is odaadna - kérte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Vegyél részt te is a Magyar Máltai Szeretetszolgálat
és a SPAR Magyarország közös tanszergyűjtő akciójában!

Keresd az Adni Öröm! adománykártyákat az INTERSPAR áruházakban, vagy vásárolj iskolakezdéshez szükséges termékeket, és add le őket a hipermarketek gyűjtőpontjainál. Tegyünk együtt azért, hogy a rászoruló gyermekeknek is örömmel induljon a tanév - hívta fel a figyelmet a szeretetszolgálat.