Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.08.22

MSZP: folytatjuk a balatoni csatát!

Folytatjuk a balatoni csatát - jelentette ki az MSZP pártigazgatója vasárnap kora délutáni online sajtótájékoztatóján.
Molnár Zsolt a balatonvilágosi Club Aligától bejelentkezve kiemelte: "nem hagyjuk, hogy újabb partszakaszt zárjanak le az emberek előtt, hogy újabb családok szoruljanak ki arról a településről, ahol évtizedek óta nyaralnak".

balatonmariafurdo.jpg

(A balatonmáriafürdői kikötő)

Azt mondta: jelenleg is tart a településen a lakossági fórum - mint fogalmazott - "a balatoni csata újabb állomása". Úgy értékelt: a magyar családok, a környezetvédelem, a jövő nemzedékeinek érdeke került szembe a befektetői érdekekkel, "azaz a mai hatalom érdekeivel".

A szocialista országgyűlési képviselő elmondta: a terem zsúfolásig megtelt. Ott van sok helyi lakos, nyaralótulajdonosok és a Jobbik országgyűlési képviselője, az ellenzéki előválasztáson induló Potocskáné Kőrösi Anita, illetve szocialista aktivisták, továbbá számos ember, aki aggódik a Balaton-partért, a Club Aliga jövőjéért, a jövő nemzedékeinek sorsáért.

Nem jelent meg viszont a lakossági fórumon a polgármester, valamint vele együtt az a négy önkormányzati képviselő, akik - Molnár Zsolt szerint - "jól láthatóan már a befektetői oldalra sodródtak", nincs ott továbbá a térség fideszes országgyűlési képviselője sem - sorolta.

"Ezt a csatát folytatjuk, nem hagyjuk annyiban" - fogalmazott Molnár Zsolt, kiemelve: akár az Alkotmánybíróság, a Kúria, a Gazdasági Versenyhivatal előtt, akár népszavazáson, akár lakossági fórumon, akár a nyilvánosság teljes erejével, de folytatják a küzdelmet.

Az MSZP-s képviselő azt mondta, hogy számít mindenki segítségére, és azt kérte: "támogassák a köztársaságpárti erőket, akik Karácsony Gergely vezetésével ezt a mai hatalmat le fogják váltani". MTI