Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.11.20

Bejutott az állami tévé egy Covid-intenzív osztályra, ezt látták

Nem igazán rajongunk a milliárdokból mesterségesen fenntartott állami médiákért, médiumokért, de a napokban az történt, hogy az M1 stábját ismét beengedték a budapesti Honvéd Kórház Covid-intenzív osztályára. (Hozzá kell tennünk, hogy a nem állami médiát sem az oltópontokra, sem a kórházak Covid-intenzív osztályára nem engedik be.)

Mint a riportban többek között elhangzott, újabb megfeszített küzdelem folyik a kórházak intenzív osztályain a koronavírusos betegek életéért.

magyarorszag-koronavirus-covid-osztaly.png

(Fotó: YouTube)

Az osztályon az ápolók, nővérek és orvosok rendkívüli nyomás alatt dolgoznak.

A lélegeztetésre szoruló fertőzöttek többsége nem kérte az oltást. Sokuk állapota azonban olyan gyorsan romlik, hogy már nem tudják őket megmenteni. A riport készítésének idején, egy covidos beteg meghalt, őt a háttérből kitakarták.

A stáb tagjai olyan emberekkel is beszéltek, akik elmondták: ha egyszer kijutnak a kórházból, biztosan beoltatják majd magukat.

Az intenzív osztály vezetője többek között arról beszélt, hogy az emberek még mindig nem veszik komolyan, hogy oltás nélkül akár bele is halhatnak a koronavírusba. 

A híradós videót 4 perc 35 másodperctől érdemes nézni, a riport utáni további tudósítások elhanyagolhatók. Megrázó felvételek következnek!