Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.11.13

A napelem pályázat elbírálásának a folyamata

A közelmúltban sok magyar családot érintett érzékenyen, hogy a kormány által meghatározott átlagfogyasztáson felül már a magas piaci árat kell fizetni mind az áramért, mind pedig a gázért. Mivel sokan nem esnek bele az átlagfogyasztásba, így egyértelműen keresgélni kezdtek, milyen lehetőségekkel lehetne az otthonukat korszerűsíteni úgy, hogy az áram és gáz árának emelkedése ne okozzon majd a későbbiekben még nagyobb gondot. Jó hír, hogy szinte a szemünk előtt van a megoldás, hiszen a napenergia felhasználása manapság már a lakosság körében is gond nélkül elérhető! A napelem rendszer telepítése nem nevezhető egyszerű folyamatnak, ám hosszútávon mindenképpen meg fogja érni ez a befektetés!

 

A napelem rendszer telepítése jelentős anyagi beruházást igényel a családoktól, így érdemes mindig figyelni az aktuális napelem pályázatokat, melyekkel jelentősen csökkenteni lehet a költségeket. Első körben nem árt már azzal tisztába lenni, hogy mi a különbség a napelem támogatás és a napelem pályázat között. A napelem pályázat esetében csak akkor lehet számítani a feltüntetett összegre, ha sikerül elnyerni a pályázatot, ezzel szemben a napelem támogatásnál a támogatás összegére biztos támaszkodni lehet majd akkor, ha minden feltétlenek megfelel az ember. Éppen ezért fel kell készülni arra, hogy a pályázat esetében egy hosszadalmasabb procedúra elé nézünk és sok papírmunka fog ránk várni.

 

napelem-palyazat-feltetelek.jpg

 

Abban az esetben, ha a napelem pályázat mellett döntesz, fontos, hogy meg is felelj a napelem pályázatok feltételeinek. A linkre kattintva az ST Solar napelem rendszer telepítő cég oldalára fogsz eljutni, ahol pontosan le van írva, mi is a napelem pályázat elbírálásának a folyamata, és milyen feltételeknek kell megfelelni a sikeres pályázati elbíráláshoz. Tisztába kell lenni azzal, mire is igényelheted az adott pályázati összeget, ki lehet a pályázó, mekkora mértékű támogatásra lehet számítani, valamint mire célszerű még figyelni a lakossági napelem pályázat igénybevételekor. Azért is jó, ha egy ilyen tapasztalt cég oldalán tájékozódik az ember, mert itt a leggyakrabban ismételt kérdésekre egyből választ is kaphat az ember a napelem pályázatokkal kapcsolatban.

 

Válaszd az ST Solar napelem rendszer telepítő céget abban az esetben is, ha nem csak a napelem pályázat elbírálásának a folyamata érdekel, hanem egy megbízható csapatot szeretnél az otthonod napelem rendszerének a telepítésére megnyerni! Árajánlat kérésre akár már az online felületükön is lehetőség van, bármilyen kérdés esetében pedig érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol készségesen tájékoztatni fognak. Egy előzetes félmérés után már egy valódi árajánlatot tudnak adni a megrendelőknek. Nem célszerű sokat gondolkodni és várni a napelem rendszer telepítésével az ingatlanunkra, hiszen hosszútávon meg fog térülni ez a befektetés, arról nem is beszélve, hogy otthonunk értékét is növelni tudjuk!