Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.06.16

Baleseti helyszínt biztosító rendőrautónak ütközött egy mentő Zalában

mento.jpgKét ember megsérült abban a mentőautóban, amelyik egy korábbi baleset miatt útlezárást biztosító rendőrautónak hajtott szombat éjszaka a 74-es főúton - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
 Nothoff Ingrid elmondta: egy vontatmánnyal közlekedő traktor és egy személyautó ütközött először össze a 74-es főúton Egervár és Győrvár között. Az út érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében, mindkét irányból lezárták.
A lezárt útszakaszon Győrvár irányából Egervár felé átengedtek egy mentőautót, amelyik egy idős asszonyt szállított Zalaegerszegre. Egyelőre nem tisztázott okból a gősfai elágazónál az útlezárást biztosító, villogó fényhíddal a forgalommal szemben álló rendőrautónak ütközött a mentő, amelynek sofőrje az út menti vízelvezető árokba hajtott és ott egy beton hídfejnek ütközött. A baleset során súlyos sérüléseket szenvedett a mentőben szállított asszony, a sofőr mellett helyet foglaló mentőápoló pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket két másik mentővel kórházba szállították - közölte a sajtófőnök. Elmondta: az első balesetben az autót vezető fiatal nő könnyebben megsérült, őt a mentők már korábban kórházba vitték. MTI 2013. június 16., vasárnap