Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.04.25

Balesetek Lentiben, Zalaegerszegen, Keszthelyen

Zalaegerszeg belvárosában, a Gasparich úton a Platán sor irányába közlekedett 2013. április 23-án délután Suzuki típusú személyautójával az a nő, aki a Gasparich út 17. szám előtt kanyarodás közben elütött egy segédmotor-kerékpárost. A baleset következtében a motort vezető fiatal könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset okozója a biztonsági övet használta közlekedésekor. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

 (Fotó: ZMRFK. Egy korábbi zalaegerszegi Balatoni úti baleset fényképe.)

Szintén Zalaegerszegen történt baleset 2013. április 23-án délután, amikor egy Ford típusú autó elsodort egy kerékpárost, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset okozója a biztonsági övet használta közlekedésekor. A baleset körülményeinek tisztázása miatt a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást.

Lentiben, az Ifjúság útra kanyarodott ki 2013. április 24-én reggel Wartburg típusú személyautójával egy helyi férfi, amikor elütött egy kerékpárost. A kerékpáros hölgy az ütközés miatt az útra esett és a mentők kórházba vitték. Az elsődleges orvosi vélemény szerint az asszony könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset okozója a biztonsági övet használta közlekedésekor. A baleset körülményeit a Lenti Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya vizsgálja.  

Keszthelyen, a Bercsényi úti körforgalomnál történt baleset 2013. április 24-én délután. Egy 42 éves férfi a körforgalomba akart behajtani egy Saab típusú autóval, amikor hátulról beleütközött az előtte álló autóba, amely ennek következtében egy gyalogost elsodort, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők kórházba vitték. A baleset okozója a biztonsági övet használta közlekedésekor. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészi Osztálya vizsgálja.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság - 2013.04.25.