Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.12.18

Baleset miatt lezárták az M7-est Nagykanizsa felé

Szarvasmarhákat szállító kamion balesete miatt lezárták az M7-est Nagykanizsa felé Somogy megyében; a forgalmat a balatonfenyvesi lehajtónál terelik le és Balatonkeresztúrnál lehet visszahajtani a sztrádára - közölte a honlapján a rendőrség csütörtök hajnalban.

 

m7.jpg

 

Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a kamion vezetője elvesztette uralmát járműve felett, ami felborult. A kamionban szállított 31 szarvasmarha közül néhány a helyszínen elpusztult. A jármű vezetője nem sérült meg.
A baleseti helyszínelés és a műszaki mentési idejére az adott szakaszt teljesen lezárták. MTI

 

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát is lezárják a 161-es kilométernél, ugyanis a megrémült szarvasmarhák veszélyeztetik a szembejövő autósokat!

Rövidebb időre az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát is lezárják a 161-es kilométernél. Erre azért van szükség, mert hamarosan felterelik az állatokat a mentesítő járműre, és a helyszínen dolgozók tartanak attól, hogy a megrémült szarvasmarhák átugorják a két pályát elválasztó szalagkorlátot és balesetet okoznak a túloldalon. Kérjük, fokozott körültekintéssel közelítsék meg az érintett útszakaszt! (VÉSZ)