Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.07.11

WTF??? Balaton Sound...

balatoton-sound-2016.jpg

 

Andi 19
„Kaptam egy üzit a Facen, rámírt egy tök állati pasi, hogy menjek el velük a Soundra. Húztam az agyát, de aztán felmentem hozzá bulizni, és tudod, kicsit elfajultak a dolgok :) Ittunk, aztán du@tunk hármasban a haverjával, két pasival @zek@eltem a belépőért, de behoztak ingyen egész hétre! Duplán jól jártam :)”

 

Petra 23
„Uhhh, nagyon sok a paraszt, fogdossák a seggem állandóan. Neked is? Legalább pénzt tennének bele :) :) :) Hahaha… Tegnap az egyik mondjuk ajánlott egy húszast, ha a VIP-ben lecuppantom. Nyílván nem küldtem el :) Hahahahaha :)”

 

Bea 20
„Még be sem jöttünk a Soundra, és már kaptam VIP belépőt. Mondjuk elég öreg volt a @aszi, de egy köteg 20000-es volt nála. Nem tudom mit vár érte cserébe, majd kiderül :)”

 

Kornélia 24
„Odajött egy csaj hozzám képzeld, hogy @u@va jól nézek ki, jó a tangám és a melleim. Megkérdezte, hogy mennyire vagyok bevállalós, mert ő nagyon -nagyon bevállalós csajokat keres. A végén kiderült, hogy egy felnőtt filmes cégtől van itt… még a végén jól járok azzal, hogy idejöttem. A jövő héten megyek castingra, nagyon izgulok.”

 

Virág 18
„Jajjjjaaaj, az Ákos meg akar @u@ni, de nem tudom most mit csináljak, tegnap részegen @ugtam a haverjával hajnalban, pedig az Ákos van rám nyomulva, szóval érted… Nem akarok végigmenni az egész bandán, bár mindegyik bejön, nem tudom mit csináljak!”

 

Lili 21
„Hogy jöttem be? A srácok fizették a belépőm. Persze majd megveszem :) Három sráccal jöttem, egy apartmanban vagyunk. Megdumáltuk, hogy minden este másikkal alszom majd reggel, összedobták nekem a jegyet. Hát, valamit kell adni nekik cserébe, nem?!”

 

Leila 24
„Mennyi itt a ribanc, @ur@ára ki vagyok akadva. Az előbb rámegyek az egyik DJ-re, leszo@tam hátul, de még vissza sem jöttünk és egy ribanc már meg is próbálja lecsapni a kezemről!”

 

Melánia 21
„Indultam egy szépségversenyen, amin nem nyertem semmit, pedig az igazgató szerint én voltam a legszebb. A @aszfej, hiába kapott meg, nem nyertem semmit.”

 

Luca 19
„Két lány és három srác. Ennyien vagyunk egy apartmanban. Én már @ugtam mindegyikkel, a barátnőm csak az egyikkel, akire rá van kattanva. Van még mit behoznia. :) Hahahaha :) Nem jössz fel hozzánk? A srácok megkértek, hogy vigyünk fel még csajokat. Na igyál, na gyere, nagyon jó pasik, tényleeeg… van pia meg minden cucc is… érted. Mindent ők állnak, és állnak keményen, @urv@a jó ez a pár nap velük, ééérted :)”

 

Ákos 23
„A tapasztalatom szerint a legtutibb csajozási módszer a Balaton Sound belépő és a szállás hozzá. Közel a fesztiválhoz. Tudják a csajok, hogy sokba kerül a belépő, és (szinte) mindent megtesznek érte. Úgy csinálnak, mintha nem ezért tennék, de nem vagyok hülye. Napijegyet veszünk a csajoknak és szállást egy estére. Ha ezt kínálsz egy csajnak, aki belemegy, az már teszi is szét a lábát, ahogy leértünk. Tudja mi a dolga, mit várok érte. Kevesebbe kerül, mint egy drága vacsora egy elegáns étteremben. Minden napra más @iban@ot hívtunk, ők is élvezik a dolgot.”

(Forrás: Tumblr. Fotó: illusztráció. Balogh Zoltán/MTI)