Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.03.24

Bajban van és lassan feladja a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat! Aki tud segítsen!

"Az elmúlt időszak rendkívül megterhelő volt számunkra. Egymás után ért minket a katasztrófa. Sokszor érzem igazságtalannak az életet és sokszor kételkedem abban, létezik-e tényleg az a bizonyos Isten.
Kezdődött a mérgezéssel, aztán jó pár kutyánk benyalt egy vírust, aminek következtében Dödi elment. Ezt soha nem fogom megemészteni, szemétségnek tartom az élettől. Ezt az egyet annyira akartam, nem érdemeltük volna meg, hogy ezt a kis Angyalt megmenthessük?! Szerettem volna megtartani, hozzám tartozott, elvették.
Közben a biztonsági őrünk felmondott, 10 nap után közölte nem jön másnap, mindezt szép kis összegért, úgy,hogy persze nem ebben egyeztünk meg.
Azóta van aki pár napot elvállalt ingyen, most ő van a telepen éjjel.
Találtunk valakit, egy negyvenes férfit, nem iszik, nem dohányzik.Két éve él egy helyi vállalkozó telephelyén, tehát tudjuk milyen ember. Nincs hol laknia, ott húzza meg magát, a válása után hajléktalan lett. Szereti az állatokat, a szegénységében is összeszedett egy cicát.
Elvállalta a telepünk felügyeletét, gondozását, örül, hogy van feladata.
Nem szeretnénk kiszakítani a biztos helyéről, ezért majd rendszeresen vissza is jár, de ezentúl szeretnénk ha nálunk dolgozhatna.
Ő az utolsó reményünk.
Ha becsülettel fog dolgozni, az új telepre építünk neki majd egy kis házikót, még nem tudom miből, hogyan, de majd kitaláljuk.
Ő új életet kezdhetne, nekünk pedig nyugodt életünk lehetne végre.

EHHEZ kérem a segítséget. Kellene egy ágy ZALAEGERSZEGRŐL. Nem tudunk máshova menni érte. Kellene tartós élelmiszer is, konzerv, tartós tej, kenyér.
Szükségünk lenne még anyagi támogatásra is. Az amputáció, a mérgezések boncolási költsége, a vírusos kutyák kezelése, annyi pénzbe kerül, hogy jelenleg tartozunk az orvosnak. Ezek a nem tervezett költségek kiürítették a kasszát.
Az új telepre pedig már gyűjteni kéne, mert kellene építeni a kerítést. Nem tudom miből.
KAJÁNK IS FOGYTÁN.
Nekem is sajnos fogytán az energiám, ez egy kicsit sok(k) most már nekem.
Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala megye
OTP 11749008-20187682
OSSZÁTOK, KÖSZÖNJÜK!!" -
tette közzé Facebook oldalán a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat.