Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.05.09

Az országos főtáblára jutott a Letenye SE focicsapata ! + Fotók

Május 8-án (szerdán) hősies küzdelemben megérdemelten jutott az országos főtáblára csapatunk !
LETENYE SE - ZALAKOMÁR EGYETÉRTÉS SE 3-2 ( 2-2 1-0 0-0)
Egy szerencsés szabadrúgásgóllal szerzet vezetést a vendégcsapat, majd ezt követően Varga Gergőt a játékvezető a 34 percben a második sárga lapot követően az öltözőbe parancsolta !
Még ugyanebben a percben Adorján Ferenc is a kiállítás sorsára jutott, őt a kispadról parancsolta az öltözőbe a spori !!! Csapatunk továbbra is játszotta a saját játékát és hamarosan ki is egyenlített. A második félidőben vendégek csak a kontrákra alapoztak melyből egy jogos 11-esből újra előnyhöz jutottak, csapatunk tartását hűen tükrözte , hogy a vége előtt 5 perccel egy formás támadásból újból egalizálta az eredményt !
 A hosszabbítás első felének közepén a a 100% helyzetben kilépő játékosunkat hátulról felvágták 11-es és meglepetésre csak sárga lap,de mivel a vendégek játékosa már rendelkezett ilyen színű kártyával hát ő is mehetett zuhanyozni! Ekkor úgy tűnt, hogy végleg eldőlt a mérkőzés,de a játékvezető sporttárs tett róla, hogy legyen még izgalom a végére még egy hazai játékost kiállított! A vendégek mindent egy lapra feltéve rohamoztak de csapatunkon nem talált fogást, sőt nekünk voltak 100% helyzeteink, de azok sajnos kimaradtak, így a végeredmény maradt a 3-2 !
 Mindent egybevetve ha a csapatunk jobban koncentrál akár többgólos győzelmet is arathatott volna! G: Kőrösi Miklós (2,.), Őri Csaba. Jók: az egész csapat átlagon felüli teljesítményt nyújtott ! (Forrás: Letenye SE - Facebook. Fotók: Lajkó László - Picasaweb)