Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.04.05

Anyai ölelés nélkül maradtak a koraszülött ikrek - Aki tud, segítsen!

Szörnyű tragédia történt! December elején született koraszülött ikrek édesanyja életét vesztette, jelenleg az édesapa egyedül gondozza a piciket. Babaholmira, babaápolási kellékekre lenne szükségük. A felajánlott dolgokat a következő címre lehet eljuttatni közvetlenül az édesapához:
Petrovics Tibor, 7826 Alsószentmárton, Szabadság út 9. Telefon: +36/20 569-4828

"Krisztina 16 évig várt a csodára, hogy gyermekeit magához ölelhesse. Hiába előzte meg gyermeki várakozás az ikerpár érkezését, az édesanya a szülés szövődményeibe belehalt, így csupán néhány közös pillanat és gyengéd érintés jutott gyermekeivel. Azóta a csonka család a pótolhatatlan anyai törődés hiányában veszi fel a harcot a nehéz, rideg hétköznapokkal – egy komfort nélküli, baranyai falusi házban.
Krisztina sokáig nem adta fel a harcot, és közel két évtizedig várta a gyermekek érkezését. Koraszülött ikreivel a földi életben mégis csupán néhány közös pillanat jutott. Patrikot kétszer, etetés közben vehette karjába, míg Tiborral az inkubátor rideg üveglapján keresztül „érintkezett”. A nagy álom – hogy látja gyermekeit felcseperedni és a nehéz pillanatokban ölelő karjaiba zárja őket – a szülés után hamar szertefoszlott." - számolt be a tragikus eseményről a
szememfénye.hu.

koraszulottek.jpg

A család sorsáról készült teljes cikkIDE KATTINTVA OLVASHATÓ.