Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.16

Hasznos tud lenni a diákmunka?

Diákként vagy egyetemi hallgatóként sokan vállalnak munkát délutánonként vagy szabadidejükben. Legnépszerűbbek a vendéglátós és idegenforgalmi munkánk, mely az év mindennapján ad nekünk lehetőséget. Milyen előnyökkel jár, ha már diákként elkezdünk munkát vállalni?

 

Az egyik talán legnagyobb előnye a munkánknak, hogy fizetést kapunk érte. Az így szerzett pénzből fedezni tudjuk napi kiadásainkat, a hétvégi szórakozásainkat, és akár félre is tudunk tenni.

 

dunaujvaros-allas.jpg

 

Rengeteg új embert és akár barátokat is tudunk így szerezni. A munka összekovácsolja a közösséget, és ismeretségek, barátságok alakulhatnak ki. Ezek kapcsolataink a jövőben befolyásolhatják sorsunkat és akár további karrierünket is.

 

Megtanulunk bánni és gazdálkodni a pénzzel és az időnkkel. Ha saját pénzükből tartjuk el magunkat, akkor sokkal jobban elkezdjük értékelni a dolgokat. Az egyetem és munka melletti időnket sokkal jobban megbecsüljük, hiszen egyre kevesebb szabad délutánunk szabad napunk lesz így.

 

Az ember megtanulja, milyen a felnőtt lét. A reggeli korán kelés, vagy épp a hosszú éjszakázások. A stresszes helyzetek, és az idegesítő kollégák kezelése. Megtanulunk csapatban dolgozni és alkalmazkodni az emberekhez.

 

Diákmunkát ma már egyre egyszerűbb találni. Rengeteg dunaújvárosi cég és vállalkozás kínál nekünk diákként lehetőséget és az interneten a DunaujvarosAllas.hu weboldalon számos ilyen ajánlatba futhatunk bele. Ha érdeklik a munkalehetőségek, ide kattintson: Dunaújváros állásportál.