Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.12.23

Advent negyedik vasárnapja Letenyén - Videóval

letenye-advent-1.jpg

 

December 21-én, Advent negyedik vasárnapján ismét szép számmal jöttek el az ünneplők Letenye adventi koszorújához. Elsőként Friman Martin vezetésével az Alapfokú Művészeti Iskola fúvósainak dallamai csendültek fel, majd az iskolások műsora következett.

 

letenye-advent-2.jpg

 

letenye-advent-3.jpg

 

 

Ez után Mikóné Farkas Ildikó képviselő és Farkas Szilárd polgármester köszöntötte a népes hallgatóságot, aki kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánt minden városlakónak. Ezt követően Horváthné Szirmai Szilvia, kislánya Horváth Katalin, Bagladi Géza önkormányzati képviselő és Tamás Tamás vállalkozó egy kis, Adventhez kapcsolódó bibliai történetet olvasott fel. Horváth Pálma szavalata után újra a fúvósok következtek és Farkas Szilárd polgármester Mikóné Farkas Ildikóval közösen gyújtotta meg az adventi koszorú negyedik gyertyáját.

 

letenye-advent-4.jpg

 

letenye-betlehem.jpg

 

A program lebonyolításában segítettek a Letenyéért Közéleti Egyesület tagjai. Ugyanakkor a templom előtt adventi vásár valamint városunk horvátországi díszpolgárai Josip Cikac és Ivan Cikac (+++) varazsdi fafaragó művészek Betlehemi jászol című szoborkompozíciója tette varázslatosabbá Letenyén az adventi várakozást.