Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.09.30

A természetes csodaszer: anyatejes világnapi, szoptatás világheti rendezvény Letenyén

A letenyei önkormányzat védőnői szolgálata szeptember 24-én a polgármesteri hivatal dísztermében tartotta anyatejes világnapi rendezvényét. A program elején Halmi Béla polgármester köszöntötte a jelenlévő vendégeket és a  kisgyermekes anyukákat.

 

 

A letenyei városvezetőt követően dr. Buzás Judit az ÁNTSZ Nagykanizsai, Letenyei, Zalakarosi Kistérségi Intézete kistérségi tiszti főorvosa Mi történt az elmúlt 20 évben címmel tartott előadást. Mint elhangzott az értékek szintjén Európában a magyar társadalom a leginkább gyermek és családbarát. Az únión belül Magyarországon a legnagyobb azoknak az aránya, akik azt mondják: nem lehet igazán boldog az, akinek nincsen gyereke, hiszen a család komoly testi-lelki egészségvédő tényező.

 

 
Az anyatej olyan „csodaszer”, amellyel az újszülött minden szükséges tápanyagához egyszerűen és élményt kapva-adva jut hozzá. Ezt egyetlen tápszer sem képes tökéletesen pótolni. A szoptatással az újszülött szervezetébe kerülő anyatej nemcsak nélkülözhetetlen, hanem a maga nemében pótolhatatlan is. Nemcsak táplálékul szolgál, hanem hosszabb távon is pozitív hatása van az egészségi állapotra. A szoptatás hozzájárul mind a csecsemő, mind az édesanya egészséges testi-lelki fejlődéséhez és harmonikus viszonyuk kialakulásához.
A programban egy nagyon érdekes előadást hallhattunk Liviczki Líviától a babák-mamák helyes táplálkozása és a betegségek megelőzése kapcsán.
 


 

Ebben a fél órában a kismamák hallhattak arról, hogy mennyire fontos napjainkban a káros környezeti hatások ellenére a testi-lelki egészség megőrzése, fenntartása. Köztudott, hogy sokkal egyszerűbb a betegségeket megelőzni, mint a már kialakult problémát orvosolni. Itt van szerepe a helyes életmódnak és táplálkozásnak. Egyre több a hiánybetegség, egyre több ásványi anyag, vitamin van, amit nem kap meg a szervezetünk a napi táplálkozásunk során. Ezért fontos, hogy válasszunk valamilyen táplálékkiegészítő családot, amivel ezt a hiányt pótolni tudjuk. Hallhattunk a FOREVER LIVING PRODUCTS cég termékeiről, amik különféle gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot és optimálisan hatnak szervezetünkre. Nyugodtabbá, boldogabbá teszi a kismamák és babáik mindennapjait a hasfájós kicsik esetében és a fogzás időszakában, nem elhanyagolandó, hogy jelentősen csökkenthető az allergia kialakulásának esélye a termékek használatával. A cégnek Magyarországon elismert orvosokból álló testülete van. Egyedi esetekben akár ettől a testülettől kérhetünk személyre szabott termékajánlást.

  
Gyermekeink jövője szempontjából különösen fontos a környezetünk védelme, ami a FOREVER LIVING PRODUCTS legfontosabb szempontjai között szerepel. A cég termékei között található tisztálkodáshoz használt, kozmetikai, szépészeti termékek, a gyermekek optimális fejlődéséhez szükséges tápanyag mind természetes alapúak a környezetet nem szennyezik.
A cég a világ 160 országában van jelen, Magyarországon több mint 15 éve. Itt Nagykanizsa környékén egy helyi nagyon aktív csapat dolgozik azon, hogy minél több ember megismerje ezt a termékcsaládot és a FOREVER által kínált lehetőséget. Ez a csapat folyamatosan bővül és fejlődik.
Ha szeretne egy lendületes csapathoz tartozni, mellék vagy főállásban kiszámítható jövedelmet akar elérni, jelentkezzen a +36/30-664-1001-es telefonszámon.
Az előadások végén a letenyei védőnők minden jelenlévőt meginvitáltak egy kis vendéglátásra.