Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.12.26

A szeretet ünnepén látogatta meg megmentőit a balesetet szenvedett kétgyermekes anyuka

Amikor úgy éreztem ezt nem tudom végig csinálni, Ti ott voltatok, s nem adtátok fel! Köszönöm az ÉLETEM-et! - írta a kétgyermekes anyuka a tűzoltóknak.

Egy megmentett sérült karácsony első napján köszönte meg megmentőinek az életét, már saját lábán érkezett a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra. Nyíregyházán, a Debreceni úton idén május 26-án történt a baleset, amikor villanyoszlopnak csapódott egy autó, amelyet egy kétgyerekes anyuka vezetett.

Az ütközés következtében a motor kirepült a gépkocsiból és felpréselődött a karosszéria az oszlopra. A szétroncsolódott gépkocsiból kitartó munka után tudták a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiemelni a sérültet, akinek az ütközés következtében lábai beszorultak a pedálok alá és nyílt törése volt.

 

eletmento-tuzoltok-nyiregyhaza.jpg

 

Centiméterről centiméterre kellett a feszítővágóval dolgozni – emlékezett vissza a mentést irányító László Szabolcs tű. zászlós. A mentésvezető azt is hozzátette: három kolléga, Vass Tamás tű. zászlós, Kruppi Gergő tű. őrmester és Demendi Csaba tű. őrmester lelkileg is segítették a sérült fiatal asszonyt míg a mentők át nem vették.

A műszaki mentésben Szabó Zsolt tű. főtörzsőrmester, Nagy Gábor tű. törzsőrmester, Bakó József tű. zászlós, Varga László tű. őrmester, valamint Szabó Krisztián tű. főtörzsőrmester és Karasz József tű. őrmester vett részt. A karácsony első napján tett látogatást és köszönetnyilvánítást a "C" csoport ezúton is köszöni és mielőbbi gyógyulást és jó egészséget kívánnak!

(Fotó: Nyíregyháza HTP Tudósító: Dóka Imre tű. zászlós. Forrás: BM-OKF Médiaszerver)