Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.10.13

A Népek tánca, népek zenéje rendezvénysorozaton léptek fel a letenyei Mura Mazsorettek

A Hontravel Kft. október 13-án második alkalommal rendezte meg a ,,Népek tánca, népek zenéje” elnevezésű rendezvénysorozatát, melyen a letenyei Mura Mazsorett csoport is részt vett.

 

 

A rendezvény célja, hogy összehozzák a hazánkban és határainkon túl élő táncegyütteseket, zenekarokat, népdalköröket. Fontosnak tartják, hogy a hagyományaikat őrző nemzetiségek egy fesztivál keretén belül bemutatkozhassanak, és megismerkedhessenek más nemezetek kultúrájával.

 

 

Mivel elég nagy érdeklődés volt a verseny iránt, ezért a 2012-es évben több megyeszékhelyeken rendezték meg a verseny elődöntőit, melyek ebben a hónapban kerültek megrendezésre. Mazsorett csapatunk a Zalaegerszegen megrendezett elődöntőn vett részt. Az eredményről a következő napokban értesülünk. A délelőtt folyamán fellépett Letenye másik mazsorett csoportja a Pintér Jánosné vezette Fire Girls is.  A legjobban szereplő csoportoknak a középdöntőt és döntőt az egyik jelentős üdülővárosban szervezik meg. 

 

 

Úgy érezzük, hogy jól teljesítettünk, és a közönségnek is tetszett a produkciónk, de minden a zsűrin múlik. (Kép és szöveg: Neuman Rebi a Mura Mazsorett csoport vezetője)