Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.05.12

A Lenti rendőrség javasolt vádemelési eljárást egy gázolaj-tolvaj ellen

gazolajlop_0115.jpgVádemelési javaslattal zárta a Lenti Rendőrkapitányság azt a nyomozást, melyet lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.
Egy zalabaksai telephely tulajdonosa jelentette be 2012. május 14-én a rendőrségre, hogy a telephelyen lévő munkagépekből több száz liter üzemanyagot, egy levegőcsövet és ahhoz tartozó pisztolyt ismeretlen elkövető ellopott.  A lenti rendőrök a nyomozás során eljutottak egy zalabaksai családi házhoz, amelynek hátsó udvarában nyolc műanyag kannát, egy tömlőt és egy tölcsért találtak. Az ott élő hölgy kihallgatásakor elmondta, hogy semmit nem tud arról, hogy a nála talált dolgok hogyan kerültek oda, illetve azok kihez tartoznak. Elmondta azt is, hogy egyedül él, csak egy ismerős férfi szokott hozzá ellátogatni. A nyomozók meghallgatták a férfit, aki ellentmondásba keveredett, valamint több tárgyi bizonyíték is ellene szólt.
A Lenti Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal, kisebb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt J. György zalabaksai lakossal szemben az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Lenti Járási Ügyészségnek.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság - 2013.05.12.