Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.02.16

A Legjobb hazai weboldal pályázat szavazásán országos harmadik helyen végzett a letenyemedia.hu

Január 25-től február 2-ig lehetett szavazni az “Adj tippet a legjobb és legrosszabb hazai weboldalakra !” című pályázaton.
“Pályázat
„Adj tippet a legjobb és a legrosszabb hazai weboldalakra!”
A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciumának vezetője a 2012-es Safer Internet Day (SID) alkalmából keresi a felhasználói szempontból legjobb és legrosszabb hazai weboldalt.
Biztosan találkoztál már olyan magyar oldallal a neten, amelyet kifejezetten ötletesnek, kreatívnak tartottál; vagy épp ellenkezőleg, amelyiken semmit sem találtál meg, nem tudtál kiigazodni rajta, netán bonyolult formanyomtatványokat kellett volna kitöltened ahhoz, hogy elérd a célodat!
Küldd el nekünk az adott oldal linkjét és szavazz lelkesen, mert a szakmai zsűri ez alapján díjazza majd a három legjobbnak és legrosszabbnak tartott oldal üzemeltetőjét!
A szervezők a közönség javaslatait a http://u18.hu/szavazas/  oldalon 2012. január 31. éjfélig várják.
A beérkezett javaslatokról 2012. január 25-től szavazást indítunk: a felhasználók így választhatják ki a 10 legjobbnak és 10 legrosszabbnak tartott hazai honlapot.
A 10-10 legtöbb szavazatot szerző oldal közül végül szakmai zsűri választja ki mindkét kategóriában 2012. február 3-ig a három díjazottat.
Az eredményhirdetésre 2012. február 7-én, a Safer Internet Day (SID) – Biztonságosabb Internet Nap rendezvényén kerül sor.
A kiírás célja, hogy felhívja a figyelmet a felhasználóbarát online tartalmak fontosságára, és ösztönözze a hazai üzemeltetőket, tervezőket és fejlesztőket a minél jobb honlapok előállítására.
A szavazás kiírója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Safer Internet Program magyarországi konzorciumának vezetője. “

A nagyon rövid határidejű szavazás hivatalos adatai szerint a voksolás során a több mint 120 legjobb weboldalnak javasolt portálok között országosan harmadik helyen végzett oldalunk a letenyemedia.hu.

(Forrás: a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat -International Children’s Safety Service- által küldött hivatalos kimutatás. A szolgálat működteti azt az u18.hu weboldalt, ahová a szavazatok beérkeztek.)

A 10-10 legtöbb szavazatot kapott oldal közül szakmai zsűri választotta ki a három díjazottat. Az eredményhirdetésről készült beszámoló itt található:
http://u18.hu/szavazas/
Köszönetet mondunk a nagyon jó országos helyezésért mindazoknak, akik a Letenye Médiára szavaztak !

 

A mappában található képek előnézete Darázsfészek a füstölőben...(Letenye)